Top news

Op Landal Stroombroek vind je een grote recreatieplas, een overdekt zwembad, een indoorspeelplaats, Sauna Palestra, bowlingbanen, de Bollo Kinderlcub en een restaurant/brasserie. Plof dan neer op én van de terrassen. Tenten, caravans en campers zijn welkom op..
Read more
Vul de Kinderkleding-tekoop actiecode nu in en profiteer zo van een leuke korting op jouw bestelling. Ben je op zoek naar een totaal nieuwe garderobe voor de kinderen? Update Nog 1 dag geldig: 25 extra korting op..
Read more

Acco kortingsbon


acco kortingsbon

alumnikring in 2018, bij bestelling van een ticket, een gratis ticket aan, voor onderstaande concerten: nieuwe acties volgen. Vul dit formulier in met je gegevens en wij bezorgen je daarna een specifieke url waarop je kan bestellen en je korting verzilveren (niet wanneer je rechtstreeks naar de shop surft, want dan word je niet herkend als lid van KU Leuven alumni). Gebruik mijn link en ontvang op je eerste bestelling 8 euro korting, de eerste bestelling inclusief verzending moet minimaal 18 euro zijn, dan gaat de korting.

Acco kortingsbon
acco kortingsbon

35,55 voor Bodytalk (9 nummers alles over gezondheid Dit aanbod is geldig tot. Ik kan mij hiervoor op ieder moment afmelden. 40 korting 1 jaar voor 190.p.v. Roularta Media Group: tot 37 korting op een jaarabonnement Als KU Leuven-alumnus, betalend lid van een alumnivereniging in 2017, kan je tot 37 korting genieten indien je een jaarabonnement bestelt voor deze selectie van magazines: 36 korting 1 jaar voor 188.p.v. De coupon kan op onze website, aan onze ticketbalie en die van In Uit worden ingewisseld.


Sitemap