Top news

Klik op de button toon code op Shopkorting om de code te bekijken en kopieer deze dan uit de pop-up. Er bestaan simpelweg niet meer kortingscodes voor de desbetreffende webshop. Data'Navigation' season season op season op de..
Read more
Ben je op zoek naar Efteling korting? Wil je je als een echte prins of prinses voelen? Ticket Luxe geeft daarnaast nog recht op gratis parkeren en een heerlijk diner. In de Efteling is voor iedereen wat..
Read more

Sauna gouda openingstijden


sauna gouda openingstijden

sauna, tot 76 sauna korting, veel sauna aanbiedingen met hoge kortingen. Zoeken, deel deze pagina 1675Spa.4/5 (2 kortingen voor Spa Gouda, een dagje sauna is best duur! Geschiedenis, sportCity Gouda bestaat sinds eind 2004, na overname van restaurant, party- en conferentiecentrum De Gouwe Inn. Groepslessen, sportCity Gouda heeft een uitdagend en gevarieerd groepslesaanbod. Groepslessen, squash, sauna, zonnebank, kinderopvang, bekijk het complete aanbod van SportCity. Midden in het centrum van de historische stad Gouda is een plek waar rust en ontspanning heerst. Kom tot jezelf achter de gevel van het schitterende oude badhuis uit 1922. De sportclub is uitgerust met de allernieuwste Artis lijn van het merk Technogym, voorzien van touchscreen en internetverbinding zodat je tijdens het sporten naar uw favoriete tv-programma kunt kijken of kunt internetten om bijvoorbeeld jouw status op social media te delen.

Al onze groepslessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk! Gereviewed door jim sauter. Stap in het Romeinse bad of laat je voeten verzorgen door de Garra Rufa visjes.

Het is allemaal mogelijk bij SportCity Gouda! Bij Spa Gouda kun je zelfs een kinderfeestje vieren. Een kinderfeestje is dagelijks mogelijk buiten de normale openingstijden, van 9:30 uur tot 11:00 uur. Of kies je liever voor Spinning, Yoga of Piloxing? Overnachting Spa Gouda, wil je na een dagje sauna nog niet naar huis en graag in de buurt blijven slapen? Bekijk aanbieding, nu inschrijven. Sauna's in Nederland, sauna's in Belgi, informatie en Contact. En het kortingscode drksonline mooie is, het Personal Fitplan zit gewoon bij het lidmaatschap van SportCity inbegrepen! BodyBalance, BodyCombat en RPM. The ritual of lolly is very cool, with fresh fruits offered afterwards. In het thema van duizend-en-én-nacht genieten de kinderen op hun eigen manier van wellness en spa. De vermoeidheid vloeit uit je weg na een heerlijke ontspannings- of hotstonemassage.


Sitemap