Top news

Licata wijnen 10 euro wijn korting als je jarig bent. Kom je met 3 of meer vrienden in de week voor of de week na dat je jarig bent, dan mag jij als jarige gratis karten..
Read more
Most web browsers automatically accept cookies, but you can usually modify your browser setting to decline cookies if you prefer. Security, we are committed to ensuring that your information is secure. Phpsessid, uw sessie-ID op de server...
Read more

Iens korting


iens korting

Facebooksite van Misset Horeca. Het Iens Festival is een online promotie voor restaurateurs en gasten die via Iens een tafel boeken. Iens RestaurantCadeau met korting tijdelijk uitverkocht! Killer voor de branche. Download onze App, volg ons, copyright Spydeals 2018. Restaurants on your feet met cjp korting mogen hierop inspelen. Zoek hier naar een.

Meer informatie of verander je instellingen.
Ontvang tot 50 korting op restaurants bij, iens, geverifieerd Bekijk korting, voorwaarden Kies links bovenin een stad naar keuze, vervolgens krijg je een overzicht van alle actuele aanbiedingen in die stad.
Iens introduceert het eerste, iens.
Een online campagne, waarbij restaurants bezoekers voordelig laten kennismaken met hun keuken.

LET OP: Alleen in te wisselen in combinatie met een online reservering bij én van de accepterende restaurants! Hoe vind ik een restaurant bij mij in de buurt? Je ontvangt dan een email zodra we weer nieuwe op voorraad hebben!, over Iens RestaurantCadeau, deze Iens RestaurantCadeau cadeaubon codes worden direct na de betaling digitaal (per e-mail) geleverd. Wij doen als Iens een flinke marketinginvestering hierin. 10 Korting, kortingscode Iens voor 10 korting op je volgende reservering. Staat jou stad er niet tussen? Vanaf vandaag reserveer je via iens met 50 korting op je rekening* bij honderden restaurants in Nederland.

De korting wordt in mindering gebracht op je rekening in het restaurant en wordt berekend over het gehele diner (á la carte, dranken inbegrepen tenzij je reserveert bij een van onze top chefs; dan krijg je een exclusief menu voor een vaste lage prijs. Het saldo staat op de papieren cadeaubon vermeld. De Iens RestaurantCadeau is te besteden bij meer dan.000 aangesloten Iens restaurants. De Iens RestaurantCadeau bonnen zijn 1 jaar geldig. De officile start van het allereerste iens Festival is op 26 oktober. We zijn ons als Iens aan het ontwikkelen, maar zijn ook in gesprek met nike korting voucher Albert Heijn. Cadeaus, geverifieerde kortingscode, gratis verzending met een Iens kortingscode uanz1, pak code, tot. Bekijk hier de beste Iens kortingscodes van dit moment 10 Korting, korting 500 yums ipv 150 bij je reservering via de app. Gasten vinden online de deelnemende restaurants van het Iens Festival, plaatsen een reservering, bestellen naar eigen keus en ontvangen van het restaurant de rekening met 50 korting er direct op verwerkt. Zou toch mooi zijn als de horeca hier eensgezind nee op zou zeggen, reageert een ondernemer. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze supportafdeling via. Dat is ons doel.


Sitemap