Top news

Onder leiding van een ervaren ASP-gids ga je op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Pak deze korting, geldig t/m december 2018, bezoek Thermae 2000 iedere dinsdag of het eerste weekend van de maand voor..
Read more
And thats just the beginning. Discover our world of allergy-tested fragrances. Hier vind je alle kortingsacties van. Je kunt door de pagina's bladeren om alle kortingsacties, bonnen en codes te bekijken, maar je kunt ook zoeken. Word..
Read more

Noordbrabants museum korting


noordbrabants museum korting

Deze biedt onder andere ruimte voor jong Brabantse kunstenaars die aan het begin van hun kunst carrière staan. Het museum heeft naast een vaste tentoonstelling ook veel wisselende exposities. En dat betreft niet alleen de hoogtepunten van de provincie, ook de dieptepunten.

Het, noordbrabants, museum, het, noordbrabants, museumnoordbrabants museum korting

Ask bricks kortingscode
Fotoboek met korting
Greenfee korting nederland
Bijenkorf kortingscode 10

Het oude paleis bestaat uit verschillende zalen waar je nog de grandeur van vroeger ervaart. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. Het Noordbrabant Museum is gevestigd in s-Hertogenbosch in een prachtig oud paleis en is onderdeel van het Museumkwartier. Er worden ook hedendaagse onderwerpen tentoongesteld. Maar er zijn ook tentoonstellingen die kunst presenteren uit de geschiedenis.

Eastpak 25 korting, Protiplan korting, Praxis 25 korting zaterdag 22 april,


Sitemap