Top news

Primera treinkaartjes zijn bij aankoop meteen gebruiksklaar en je kunt er gelijk mee op stap. Kijk dan eerst eens. Deze is net zo goedkoop als de OV dagkaart van. En uiteraard bij. Wanneer zijn de daluren? Het..
Read more
Selecteer je gezelschap - optioneel, alleen, stel, gezin, groep. Thermocompressors cut steam consumption of paper machines and can be used in a variety of different ways. Wil je de heetste deals in je mailbox? Nieuwste anwb Kortingscodes..
Read more

Noordbrabants museum korting


noordbrabants museum korting

Deze biedt onder andere ruimte voor jong Brabantse kunstenaars die aan het begin van hun kunst carrière staan. Het museum heeft naast een vaste tentoonstelling ook veel wisselende exposities. En dat betreft niet alleen de hoogtepunten van de provincie, ook de dieptepunten.

Het, noordbrabants, museum, het, noordbrabants, museumnoordbrabants museum korting

Ask bricks kortingscode
Fotoboek met korting
Greenfee korting nederland
Bijenkorf kortingscode 10

Het oude paleis bestaat uit verschillende zalen waar je nog de grandeur van vroeger ervaart. Stap in de Vuurproef, een spannende virtuele reis langs twee eeuwen spoorhistorie. Het Noordbrabant Museum is gevestigd in s-Hertogenbosch in een prachtig oud paleis en is onderdeel van het Museumkwartier. Er worden ook hedendaagse onderwerpen tentoongesteld. Maar er zijn ook tentoonstellingen die kunst presenteren uit de geschiedenis.

Eastpak 25 korting, Protiplan korting, Praxis 25 korting zaterdag 22 april,


Sitemap