Top news

Je kan er daarom voor kiezen om op woonstijl een aanbod te krijgen. Geen probleem, hiervoor heeft Greetz een oplossing. Eer je klassiekers als een wit overhemd en T-shirt, blauwe wollen sweater, chinos, een blazer, een bomber..
Read more
B-Dagtrip - trein toegang, tarieven klik hier, ben je jarig? Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen maßzuschneidern und zu messen sowie die Sicherheit unserer Nutzer zu erhöhen. Bestel je tickets online en krijg 1,50 korting..
Read more

Itunes korting hema


itunes korting hema

kun je echter bijna n de bloem gaan en nog steeds scherpe fotos maken. Tenminste, er zijn dan wel een paar dingen waar je op moet letten. Een groothoeklens zorgt voor een wijder shot. Dat komt omdat de randen van het beeld aan elke kant meer uit elkaar zijn gegaan. Ze zijn ook een stuk groter, waardoor je niet tot nauwelijks meer last hebt van donkere hoeken op de fotos. Voor maar vijf euro kun je ze gemakkelijk uitproberen zonder echt een miskoop te doen. De lenzen bevestig je aan de iPhone door ze bovenop het toestel te schuiven. IPhone macro-lenzen, heb je wel eens van heel videoland kortingsbon dichtbij een foto proberen te maken van bijvoorbeeld je oog of een object? Door op OK te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Daardoor koop je onze artikelen nog voordeliger. Stoer en warm het wordt weer kouder! Shop je winter basics bij hema.

Het bevestigen van de lens aan het toestel gaat gemakkelijk met een knijper. Je schuift hem goed over de lens en aan de achterzijde is extra grip bevestigd, zodat hij goed blijft zitten. Op deze pagina vind alle aanbiedingen die online geldig zijn.

Ervaring met dit soort lenzen? Olloclip ( 79,99 euro ) met een fisheye-lens, een 10x en een 15x macro-lens en een.67x groothoekobjectief. Daarbij hebben we drie merken getest: Hema smartphone lenzenset ( 5 euro ) met een 180 graden fisheye-lens, een macro-lens en een.67x groothoekobjectief. Zo zie je meer van de lucht, maar ook meer van de voorgrond en de straat links en rechts. Hema, de Hema-lenzen zijn superbetaalbaar. Voor macrofotografie kun je met alle lenzen wel uit de voeten, al vonden wij de resultaten van de Walimex en Olloclip iets mooier. Heb je een digitale cadeaubon? Een foto uploaden is in dat geval niet nodig. Of een cadeaubon digitaal ingewisseld kan worden of dat wij de cadeaubon fysiek nodig hebben wordt duidelijk in het volgende scherm. Ook dit keer staan de fotos op volgorde van goedkoop naar duur. IPhone groothoek-lenzen, soms zou je misschien willen dat je nét wat meer op de foto kon krijgen. Hieronder een doodgewone selfie voor een blauwe garagedeur.

Blokker 50 korting lego
On your feet korting libelle
Blijdorp abonnement korting


Sitemap