Top news

Super Sales bij Secret Escapes. Op zoek naar een dagje escape room met korting? Je ontvangt 5 als vijf vrienden zich aanmelden, 25 bij 25 vrienden en 50 wanneer 50 vrienden van jouw link gebruik hebben gemaakt...
Read more
Reuvens' collection had grown to a real museum. Toegangsprijzen, museumkaart geldig volw 12,50 t/m 4 jaar gratis 5 t/m 17 jaar 4 familiekaart (2 volw 2 kind). Write a review, your review helps other people learn about..
Read more

Korting kaartjes toverland halloween


korting kaartjes toverland halloween

hoog is, is een ritje kortingsbon ikdraag.nl op de Booster Bike erg spannend! Deze sluit bij zonsondergang. Tijdens de winter zijn Land van Toos en Magic Forest geopend. De attracties in Attractiepark Toverland zijn grotendeels toegankelijk voor zowel mindervaliden als rolstoelgebruikers. Parkeerticket i 10,00 10,00 012345, het parkeerticket scan je na bezoek direct aan de slagboom.

Ook is het mogelijk om een magisch kinderfeestje te vieren met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes. Van 13 t/m 28 oktober wordt Land van Toos iedere dag overgenomen door spoken, heksen, spinnen en pompoenen. Groepen kunnen terecht in Toverland voor onvergetelijke bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of schoolreisjes. Jarigen ontvangen ook tijdens Halloween gratis toegang (op vertoon van een geldig legitimatiebewijs met foto bij de Gastenservice aan de hoofdingang).

Zijn er kluisjes waar ik mijn eigendommen kan opbergen? De scare zones Villa Phobia en Screaming Swamp openen.00 uur. Alle info over de scare zones is te vinden op onze website. Overdag vieren we, gedurende de hele herfstvakantie van 13 t/m 28 oktober, speciaal voor onze jonge bezoekers Halloween Days in Toverland. Let op: De toverstaf werkt niet in alle scare zones. Alvast veel plezier in Toverland. Naast attracties is er nog meer te doen, bijvoorbeeld leuke shows en spannende evenementen in het seizoen. Woudracer, toegegeven, officieel is het geen achtbaan, maar de Woudracer is te leuk om niet te noemen. Heb maar 2 attracties kunnen doen.v.m drukte. Mogen wij geschminkt en verkleed naar Halloween toe? Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Mag ik mijn hond meenemen in het park?

Ik heb nog kortingsbonnen, zijn deze ook geldig tijdens Halloween? Op diverse attractiepagina's staat per attractie aangegeven welke lengte je moet hebben om een attractie alleen of onder begeleiding te betreden. Tickets zijn de hele dag geldig. Auto's dienen te worden geparkeerd op het parkeerterrein in de aangegeven vakken.


Sitemap