Top news

Je vliegt over de baan naar beneden en belandt in de vijver. De 6 leukste waterattracties. Wil je besparen op een dagje weg? Midden in het Attractiepark vind je namelijk het tikibad. Hier beleef je de ride..
Read more
U ontvangt uw vouchercode wanneer u overstap helemaal bevestigt. Diner Cadeaukaart bij Nuon Met de energiecadeau actie profiteert u bij Nuon van een energiecadeau ter waarde tot wel 149,95. Nuon past dit achteraf pas aan omwille van..
Read more

Kortingsbon de meerminnen beveren


kortingsbon de meerminnen beveren

voor kindjes en een wellness, een echte famille uitstap! Stel 200nand een vraag over lago Beveren De Meerminnen. Ledenvoordeel, als lid van de Gezinsbond ontvang je het hele jaar door 10 spaarkorting op alle tickets en abonnementen. Gelukkig wonen in groot-Beveren en hebben we nog de korting. Is het echt zo moeilijk om een maximum aantal bezoekers in te stellen? Stel Dirk P een vraag over lago Beveren De Meerminnen.

Expleauria, het recreatiebad met een groot bad, een doelgroepenbad, een attractief recreatiegedeelte met golfslagbad, peuterbaden en veel meer. Stel Ivan0867 een vraag over lago Beveren De Meerminnen Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf. Meer water, meer plezier!

Skafit kortingsbon
Nordhorn dierentuin kortingsbon
Obelink kortingsbon

Ik ga regelmatig zwemmen en telkens valt me de slechte hygiene van dit zwembad. puntje hygine laat soms in de kleedkamers te wensen over! Teveel volk, zeker in het wellness gedeelte. Met zowel een binnen- als buitenaanbod zit je hier zeker goed. De laatste twee keer kreeg ik ook enorme jeuk in het water, rode plekken die zich omvormden tot blaasjes op de huid.

Kortingsbon de meerminnen beveren
kortingsbon de meerminnen beveren

Hificorner kortingsbon, De speelkaarten kortingsbonnen,


Sitemap