Top news

Het fijne is, het ligt nog om de hoek ook! Bekijk ze nu via de blauwe knop en check meteen de huidige (vroegboek)kortingen en actuele aanbiedingen. Dan met zn allen naar Disneyland Paris graag! Maar ook voor..
Read more
Pak deze codedxdo, geldig op 1 hotels en reizen deal per persoon. Boek een 3-daagse stedentrip naar Milaan vanaf 139 3-daagse stedentrip naar Lissabon vanaf 169 bij Hema Tickets. En dat is te merken aan de verblijven...
Read more

Walibi belgium kortingskaarten


walibi belgium kortingskaarten

zijn 79 euro kwijt. Kortingskaarten zijn alleen telefonisch te bestellen, vanaf dinsdagochtend.00 uur. Ook de attracties zijn geopend. De feestelijke avond staat in het teken van bijzondere meet-and-greets, entertainmentacts en parades met zeldzame Disney-figuren in niet eerder vertoonde outfits. Sinds januari waren er al vip-pakketten beschikbaar, inclusief entreekaarten, hotelovernachtingen, pins en andere extra's. Tickets kosten 109 euro per persoon, maar de eerste tweeduizend boekers betalen 99 euro.

Walibi belgium kortingskaarten
walibi belgium kortingskaarten

00:22 uur, reacties, disneyland Paris is begonnen met het verkopen van tickets voor Disney FanDaze, een exclusief evenement op zaterdagavond 2 juni. Voor twee bijeenkomsten moet 25 euro per stuk bijbetaald worden. Discovery-abonnees zijn het volledige bedrag kwijt. Sinds middernacht kunnen Disney-fans een los entreebewijs kopen voor de Disney FanDaze Inaugural Party, die plaatsvindt in het Walt Disney Studios Park. Verder krijgen de meeste abonnementhouders korting.

hema - hema Foto
Intertoys kortingscode: 15 korting 12x deals live)
20 korting Zalando kortingscode Belgi - oktober 2018
10 5 korting Conrad kortingscode - oktober 2018


Sitemap