Top news

De volledige voorwaarden zijn van toepassing: de servicevoorwaarden van PSN op m/legal. Koop in de Playstation store, nbsp;Battlefield 4 - PS4 voor slechts euro;4,agste prijs elders: euro;19,50. Terugkerende abonnementskosten: 59,99, totdat je per e-mail naar het in..
Read more
Uit deze onderzoeken blijkt ook dat het eiwitrijke en laag calorisch dieet van Prodimed kan bijdragen aan een verbetering van de stofwisseling. Gebruik dan het reactieformulier op deze pagina). Wij gebruiken eveneens cookies om u te verzekeren..
Read more

65 korting met de bus


65 korting met de bus

in de reclame voor 29 euro. Lees voor meer informatie ons, privacy statement. Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. Bekijk, kidskaartje, kinderen van 4 tot 11 jaar reizen voor 1 euro. Naar hoofdinhoud, altijd Vrij Twente, altijd onbeperkt reizen in reisgebied Twente. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken. Bekijk NS Business Card Reizen op rekening met trein, bus, tram en metro door heel Nederland. Met het Dal Voordeel Limburg 65 abonnement reis je een jaar lang, extra voordelig.

65 korting met de bus

Senioren korting en voordeel in het OV-chipkaart - Kinderen, 65-plus en groepen

Bekijk Sentire Reisproduct voor onze gasten met een visuele beperking. Dan reist u voor 75,- per jaar in en tussen Enschede en Hengelo. Gratis of met korting reizen als je studiefinanciering ontvangt. Bekijk, nS Altijd Vrij, geniet van de ultieme reizigersvrijheid met het Altijd Vrij abonnement. Heimen 6 september 2018 19:54, volgen, bent u 65 jaar of ouder (legitimatie verplicht)? Een dag lang extra voordelig met de trein. Terug naar overzicht, wijzig je regio. Het kaartje is te koop in de bus en Syntus app. Dan willen wij je daar graag in alle vrijheid reisartikelen kortingscode van laten genieten.

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij.


Sitemap