Top news

Naar de actie, geen verzendkosten.a. Naar de actie m kortingsbon: profiteer van 25 korting. Origin actiecode voor 20 korting op bijna alle games. Help de bezoekers van dan met besparen door deze code hieronder door te..
Read more
H M cadeaubonnen koop je al voor. Bestel deze dan bij H M en profiteer van de lage prijzen. Klik op "Aankoop voltooien". Pak deze korting, geldig in de sale. Snelle levering Wist je dat je je..
Read more

65 korting met de bus


65 korting met de bus

in de reclame voor 29 euro. Lees voor meer informatie ons, privacy statement. Google maps Wij slaan uw voorkeuren (bijv. Bekijk, kidskaartje, kinderen van 4 tot 11 jaar reizen voor 1 euro. Naar hoofdinhoud, altijd Vrij Twente, altijd onbeperkt reizen in reisgebied Twente. Ook worden er tracking cookies geplaatst door social media-netwerken. Bekijk NS Business Card Reizen op rekening met trein, bus, tram en metro door heel Nederland. Met het Dal Voordeel Limburg 65 abonnement reis je een jaar lang, extra voordelig.

65 korting met de bus

Senioren korting en voordeel in het OV-chipkaart - Kinderen, 65-plus en groepen

Bekijk Sentire Reisproduct voor onze gasten met een visuele beperking. Dan reist u voor 75,- per jaar in en tussen Enschede en Hengelo. Gratis of met korting reizen als je studiefinanciering ontvangt. Bekijk, nS Altijd Vrij, geniet van de ultieme reizigersvrijheid met het Altijd Vrij abonnement. Heimen 6 september 2018 19:54, volgen, bent u 65 jaar of ouder (legitimatie verplicht)? Een dag lang extra voordelig met de trein. Terug naar overzicht, wijzig je regio. Het kaartje is te koop in de bus en Syntus app. Dan willen wij je daar graag in alle vrijheid reisartikelen kortingscode van laten genieten.

Kinderen en reizigers van 65 en ouder reizen met korting vanwege hun leeftijd. Bij Arriva geldt de leeftijdskorting wel voor de bus, maar niet voor de trein. NB: Deze automatische leeftijdskorting geldt niet bij.


Sitemap