Top news

Oktober 2018, teufel kortingscode voor gratis in-ears van Move Pro. Op dinsdag 17 juli is er weer een zomeruitverkoop genaamd Prime Day en voor het eerst kunnen Nederlandse klanten ook meedoen aan meer, geplaats op dinsdag Nieuwsbrief..
Read more
Abonneer je om een overzicht van de heetste deals per dag te ontvangen. Bezoek de winkel en pak je korting November 2017 Omoda kortingscode: 20 korting op alles Pak deze codevxri November 2017 Omoda kortingscode voor 20..
Read more

Scratch no more kortingsbon


scratch no more kortingsbon

stofzuiger of afnemen met een natte doek. Bescherm uw vloer tegen krassen, monteer de juiste vloerglijders. Heeft meubelwielen, stoelpootdoppen en viltglijders voor iedere vloer. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende maten en wordt geleverd inclusief beschermhoesje. Ideaal voor houten vloeren, gietvloer, linoleum of stenen vloeren. Hier heeft Scratchnomore iets op verzonnen, de Footfixx Hollow is geschikt voor holle poten van 10 tot 30 mm doorsnede. Deze wordt geleverd inclusief beschermvoet, die eenvoudig te verwisselen.

Let op: draai niet te vast, tapijtbakjes moeten recht op de grond staan! Eén van de boosdoeners is de stoel die vaak wordt verschoven. Draai hem met een accu-schroefboormachine op een laag toerental, met beleid, aan tot hij vast zit. Het is vaak moeilijk om de juiste vloerbescherming voor sledestoelen te vinden. De beschermvoetjes gaan lang mee. Meet Instructie, ronde Poot, meet de uitwendige diameter van de poot met een schuifmaat. Heeft u stoelen, tafels of ander meubilair met poten waarin een schroefdraad zit?

All In Project en Interieur - Vloerbescherming : Scratch no More
Scratch No More Footfixx Wood Vloerbescherming Allesvoorparket
Scratch No More TubeFixx Vloerbescherming Allesvoorparket

Karwie kortingsbons
Quick kortingsbonnen leuven


Sitemap