Top news

Al met al is een erg handige website waar je veel wijn kan bestellen en ook aan extra's is geen gebrek. Tijdens speciale gelegenheden, zoals Sinterklaas en kerst, worden er vaak extra shows ingezet. De nationale ..
Read more
Bekijk het boek (paperback lodewijk Petram is historicus en econoom. De bakermat van de beurs. Hij schreef een boek over de tweede wereldoorlog en over Anne Frank. In 1688 viel Willem III samen met een vloot Engeland..
Read more

Scratch no more kortingsbon


scratch no more kortingsbon

stofzuiger of afnemen met een natte doek. Bescherm uw vloer tegen krassen, monteer de juiste vloerglijders. Heeft meubelwielen, stoelpootdoppen en viltglijders voor iedere vloer. Deze is verkrijgbaar in drie verschillende maten en wordt geleverd inclusief beschermhoesje. Ideaal voor houten vloeren, gietvloer, linoleum of stenen vloeren. Hier heeft Scratchnomore iets op verzonnen, de Footfixx Hollow is geschikt voor holle poten van 10 tot 30 mm doorsnede. Deze wordt geleverd inclusief beschermvoet, die eenvoudig te verwisselen.

Let op: draai niet te vast, tapijtbakjes moeten recht op de grond staan! Eén van de boosdoeners is de stoel die vaak wordt verschoven. Draai hem met een accu-schroefboormachine op een laag toerental, met beleid, aan tot hij vast zit. Het is vaak moeilijk om de juiste vloerbescherming voor sledestoelen te vinden. De beschermvoetjes gaan lang mee. Meet Instructie, ronde Poot, meet de uitwendige diameter van de poot met een schuifmaat. Heeft u stoelen, tafels of ander meubilair met poten waarin een schroefdraad zit?

All In Project en Interieur - Vloerbescherming : Scratch no More
Scratch No More Footfixx Wood Vloerbescherming Allesvoorparket
Scratch No More TubeFixx Vloerbescherming Allesvoorparket

Karwie kortingsbons
Quick kortingsbonnen leuven


Sitemap