Top news

Ene meneer Van den Brink, een enthousiast vogelverzamelaar, stelde op verzoek van de burgemeester zijn landgoed open. Het verschil zit hem in de snavel. Kolibries bezoeken 2000 bloemen per dag om genoeg nectar te eten. Hiermee regelen..
Read more
Zaterdag van 08:00 tot 10:00 uur is de 20 korting op het hele assortiment* geldig. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Niet geldig op arbeid..
Read more

Korting veldhoven zoo


korting veldhoven zoo

hier wat meer over je trip. Bijzonder aan Zoo Veldhoven is het feit dat vogels hier opgevangen worden vanuit verschillende (nood)situaties. Dit zorgt af en toe voor oorverdovend gekrijs. Verspreid over het hele park staan diverse speeltoestellen en hebben zij een overdekte Bamboe Jungle waarin de kinderen prima kunnen spelen als het weer wat minder. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Zoo Veldhoven heeft naast gevleugelde dieren ook een grote hoeveelheid ongevleugelde dieren.

Zoo Veldhoven - Korting Dierentuin Kaartjeskorting veldhoven zoo

En help andere SportTrippers in 2 minuten. Het logo van het park verraadt al veel, wil je ontdekken welke dieren je nog meer spot? Entreeprijzen Zoo Veldhoven, entree volwassene: 15, entree kind: 12,50. Dit betekent wel dat als je besluit een papegaai te kopen, je hier hél veel aandacht aan moet besteden. Het leuke aan Zoo Veldhoven is dat je de papegaaien mag voeren met nootjes, superleuk om te doen! Een bezoekje aan het park is op die manier niet alleen heel leuk, maar ook nog eens heel leerzaam! Velen gingen je al voor! Via Ticketveiling kun je momenteel meebieden op een dagje Zoo Veldhoven. Dan kun je beter (regelmatig) een bezoekje brengen aan Zoo Veldhoven om deze mooie dieren te bewonderen en met ze te kletsen. Ze zijn heel sociaal, zoals hierboven al vermeld: papegaaien zijn ontzettend sociale dieren. Voor de nodige koffiepauzes met een hapje eten is dan ook alle ruimte.korting veldhoven zoo

Nadat Zoo Veldhoven een doorstart heeft gemaakt zijn alle onderkomens van de dieren helemaal aangepast aan hun eigen natuurlijke leefomgeving zodat de dieren zich er erg goed bij voelen. Zoo Veldhoven korting Zoo Veldhoven is een van de goedkopere dierentuinen in Nederland.


Sitemap