Top news

Bulk-10-daagse: Een paar keer per jaar is er de Bulk 10 daagse bij m, bijvoorbeeld in oktober 2018. Als nieuwsbrief abonnee word je als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste aanbiedingen en acties waarmee je..
Read more
Ik bel naar Intrum, dezelfde dag. 1 GB voor 7,- per maand - De allereerste Sim Only speciaal voor kids - Datalimiet van 1 GB: stopt automatisch als de bundel op is - Unlimited bellen naar 3..
Read more

Motorbeurs korting knmv


motorbeurs korting knmv

los abonnement voor pechhulp in het buitenland). Veelgestelde vragen, wat is VRO-korting?

Dan krijg je van ons direct 45 korting! Diefstal joyriding, brand- en stormschade, aanrijding met dieren. Wie bouwt er schadevrije jaren op? 10 winterstopkorting, onze winterstop is van 15 december tot 15 februari.

Wist je dat ook de schade aan kleding en helm van zowel de bestuurder als de duopassagier is meeverzekerd? Aanvangskorting, kNMV Verzekeringen hanteert een aanvangskorting. Hoe vaak hoor je als motorrijder niet: "Ik heb je niet gezien, je zult wel te hard gereden hebben"? De aankoopwaarderegeling geldt bij de dekkingen WA Beperkt Casco en WA Uitgebreid Casco. Dit kan op basis van je schadevrije jaren oplopen tot. Daarom is schade aan je kleding en helm door zo'n ongeval bij WA Uitgebreid Casco standaard meeverzekerd tot EUR 750.

Motorverzekering - Meer dan 70 jaar ervaringmotorbeurs korting knmv

Tuinen kortingscode
Praxisdienst.nl korting
Sonos play 5 korting
Zoo antwerpen kortingsbon


Sitemap