Top news

Een percentage berekenen percentage/100 x bedrag, voorbeeld: Hoeveel is 20 van 500 euro? Bijvoorbeeld: wat is 40 van 20? Zo eenvoudig is het! Soms willen we de verhouding weergeven tussen 2 getallen. De rok kostte eerst. Deze.9..
Read more
Jullie hebben de bestelling perfect afgewerkt, lof voor jullie! Daar past deze mooi bij. Aanbiedingen waar u iets aan heeft. Wilt u op de hoogte blijven en meeprofiteren van deze topdeals? Ik wist niet dat er verschillende..
Read more

Centerparcs kempervennen zwemmen korting


centerparcs kempervennen zwemmen korting

voor u aangemaakt. 15 korting op uw ontbijt of diner. Maak je borst nat voor ongekende waterattracties. Reserveer bij Center Parcs, het enige echte subtropisch zwemparadijs, verschillende faciliteiten voor groot en klein. Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Aqua Mundo is het enige échte subtropisch zwemparadijs. Onze website maakt gebruik van cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. Met de Ouders van Nu Voordeelpas krijg je 25 korting voor Aqua Mundo op dagtickets in de Nederlandse parken. Wat is er heerlijker dan samen met je gezin te gaan zwemmen in én van de parken van Center Parcs. Bekijk een enorm aanbod met deals voor een dagje uit. Deze korting is geldig voor maximaal 6 personen per keer.

Kempervennen Voordeelpas - Dagje Center Parcscenterparcs kempervennen zwemmen korting

Center Parcs De Kempervennen is een geweldige locatie voor een spectaculair kinderfeestje! Center Parcs, urenlang waterpret voor iedereen! En als lid van de Ouders van Nu Voordeelpas is zwemmen in Aqua Mundo bij Center Parcs nu wel heel voordelig! Wilt u vaker een dagje naar De Kempervennen? Zwemmen in Aqua Mundo, iedereen zal genieten van het zwemmen in het subtropische Aqua Mundo. Evergreenz, Fuego en Nonna's (enkel geldig voor het menu van de pashouder). 20 korting in de, fashion Store en in de, toys Souvenirs.

Maak niet dezelfde fout als 70 van het dagje uit publiek en voorkom dat je Center Parcs De Kempervennen en andere kortingen mist! 50 korting op een avondticket van. Maak gebruik van de laatste acties of last-minutes en betaal geen cent te veel. En met een lekkere snackbox is je feestje helemaal compleet. Toe aan een fijne vakantie? Gratis toegang tot ons park. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken. In de winkel wordt de korting berekend als je de digitale VoordeelPas bij de kassa laat zien. Koop dan de, kempervennen Voordeelpas en geniet een jaar lang* van aantrekkelijke kortingen, Prijs: Volwassenen,50.p. Zwemmen in de Aqua Mundo, Laser Battle, Family Paintball, High Adventure Experience, of Klimmen Outdoor; het kan allemaal. Kom raften op de wildwaterbaan, zwem in het golfslagbad, glij van de glijbanen en voor de kleintjes is er het veilige speelbad Kinder-doe-bad. Kinderen t/m 12 jaar,50.p.centerparcs kempervennen zwemmen korting

Zwemmen met Social Deal. Met de Kempervennen Voordeelpas heeft u e en jaar lang korting op zwemmen, bowlen, sporten, shoppen en uit eten.

20 euro korting wijnvoordeel
Squla.nl kortingscode
Kortingscode alleen inkt.nl
Macbook korting lerarenkaart


Sitemap