Top news

Een dag toegang tot de thermen en gebruik van badjas en handdoek zijn in de meeste arrangementen inbegrepen. De variabele factor is hier de hoeveelheid water die verbruikt wordt. Jammer genoeg doet dat door teveel mensen in..
Read more
Gaat op onderzoek in de wereld van de elektronica en komt terug met bespaartips voor de toestellen zelf, maar ook voor het gebruik ervan. Meer kortingscodes, geldzaken, persoonlijke financin, we denken er liever niet al te veel..
Read more

Cm korting dreambaby


cm korting dreambaby

concerten, feestavonden en thema-avonden, er is altijd wel een theatervoorstelling die bij je past. Dan kun je bij de ingang een bolderkar huren. Laat je verrassen door spectaculaire shows. Hier vinden dé Plopsashows plaats. Wat te doen op een regenachtige dag? Het Carrousel, de bootjes en botsautos, de glijbaan, klimberg, de vliegende fietsen, de dansende fonteinen en de Wickiebaan Het zijn enkele voorbeelden van attracties die je vindt in het Nederlandse Plopsa speelpaleis.

Kies je waardevolle CM-babygeschenk en ontdek tal van andere voordelen voor je baby.
5 korting op tickets met Plopsa promotiecode 5 exclusieve korting op je Boudewijn Seapark tickets!
Hou jij ook zo van de magische kerstsfeer?

Kortingscode gebak hema
Sauna kortingsbon
App kortingsbonnen

Goed om te weten, cM-MediKo Plan, met het. Plopsa Coo, een weekendje Ardennen valt perfect te combineren met een bezoekje aan Plopsa Coo. Wist je dat Plopsa een verzamelnaam is van de Studio 100-personages Plop en Samson? Het themapark bevindt zich, zoals de naam al zegt, in het Belgische plaatsje Coo. Ook voor bevallingen is er een extra tegemoetkoming. Dit waterpretpark ligt net naast Plopsaland De Panne en biedt plezier voor jong en oud. Staat jouw vraag hier niet tussen? Skoebidoe-promotie, momenteel geniet je 40 procent korting bij aankoop van een Bambinex herbruikbaar luierpakket (maat 1).


Sitemap