Top news

Ruim aanbod stoffen online, stoffen zijn er in vele soorten, merken, kleuren motieven en materialen. Bij in potten van 250ml en 500ml zowel in glans als mat. De perfecte combinatie die er voor zorgt dat u altijd..
Read more
Shower Gel Vitamins for the Skin. Moisturizing Cleansing Milk, een product voor de droge en sensitieve huid. De Italiaanse vereniging van biologische landbouw (aiab) en het Certificeringsinstituut voor Milieu en Ethiek (icea hebben samen met een..
Read more

Korting menzis zorgverzekering


korting menzis zorgverzekering

met een gebitsprothese. Wij kunnen alleen verzekeringen vergelijken waarvan we de productinformatie hebben. De Basisverzekering vergoedt vooral tandartskosten voor verzekerden tot 18 jaar. Dan komen kinderen tot 18 jaar alleen in aanmerking voor een TandVerzorgd 750. Vaak geven we ook nog extra korting. Probeer nu de, menzis, samenGezond-app, de, menzis, samenGezond-app helpt u bij het maken van gezondere keuzes. Voor zorg die niet wordt vergoed uit de Basisverzekering, kunt u een aanvullende verzekering afsluiten. Met meer dan 480.000 verzekerden is de PMA zorgverzekering het grootste zorgcollectief van Nederland. En daardoor kunnen wij hun premies en voorwaarden niet meenemen in de vergelijking. Basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen, aanvullende verzekeringen, kinderen tot 18 jaar, volwassenen.

Menzis de op twee na grootste zorgverzekeraar van Nederland.
Menzis is op ontstaan uit een fusie tussen Amicon, Geové en NVS.
Identiek aan de voorwaarden van.
De PMA zorgverzekering is volledig ondergebracht bij, menzis.

Van onderstaande zorgverzekeraars of bemiddelaars beschikken wij niet over de premies en voorwaarden. We vergelijken ruim 900 verzekeringen van 40 verzekeraars of bemiddelaars. Alle premies voor u op een rij. PMA biedt al sinds 1991 kortingen aan op diverse verzekeringen en producten. Menzis, basis Voordelig, naturapolis 103 met eigen risico van 385, waarom een aanvullende verzekering of tandartsverzekering? Keuzehulp of bel de Overstapcoach: Bel, Maandag tot en met vrijdag van.30 tot.00 uur. 16,95, aanvullend (alleen bij, menzis, basis Voordelig) gratis 13,95, extra Aanvullend (alleen bij Menzis Basis Voordelig) gratis 22,95 Tandverzekeringen Vind de verzekering die past Help mij kiezen Of bel de OverstapCoach. Bijvoorbeeld voor fysiotherapie, alternatieve zorg en contactlenzen. Hieronder zie je van welke verzekeraars wij de premies en voorwaarden tonen in onze vergelijking. Uw persoonlijke fitscore laat zien hoe u ervoor staat. Met handige tips (over beweging, voeding en ontspanning inzicht in uw gezondheid en een online coach die u ondersteunt om uw gestelde doelen te halen. Wilt u uw kinderen bijverzekeren voor tandartskosten?

Verzekeringen, voordelig en voor iedereen. Hier vindt u onze Basisverzekeringen, aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Hulp nodig bij het kiezen? Hoe volledig is onze vergelijking van zorgverzekeringen?


Sitemap