Top news

Wanneer u op zoek bent naar een leuk, gepersonaliseerd en eigenlijk ronduit uniek geschenk is kiezen voor Hollandse klompen met logo zeker en vast een aanrader! Veel keuze-, als het gaat om klompen wil je keuze hebben..
Read more
Schoenen komen in allerlei soorten en maten. T-shirts krijgen met de juiste schoenen een totaal andere look. We hebben de cijfers er even bijgepakt: een gemiddeld mens loopt in zijn leven 100.000 kilometer. Met behulp van..
Read more

Ns kortingskaart ov chipkaart activeren


ns kortingskaart ov chipkaart activeren

voor 1e klasse of heeft u al voldoende saldo op uw OV-chipkaart? Wie nog geen persoonlijke kaart heeft, moet deze online aanvragen via de site van de OV-chipkaart. U kunt hierbij uw NS-reisklasse kiezen.

Het activeren van uw OV -chipkaart gebeurt automatisch wanneer u via een NS -kaartautomaat saldo op uw OV -chipkaart laadt.
De OV -chipkaart is het betaalmiddel voor het openbaar vervoer in Nederland.
Je laadt de kaart op met saldo in euro's of je zet er een abonnement.
Voor jezelf of bijvoorbeeld een gezinslid.
NS introduceert kortingskaart voor tieners.

Kortingskaarten tierpark nordhorn
Ns ov chipkaart korting
Reizen met korting ov chipkaart

Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account. Activeren via internet, een OV-chipkaart moet geactiveerd worden voordat u ermee met de trein kunt reizen. Bekijk een overzicht van alle NS-stations in Nederland. Heeft u een anonieme OV-chipkaart? Dit is natuurlijk niet lenor kortingsbon verplicht, maar kan handig zijn als u veel reist met het openbaar vervoer. Weet u niet waar bij u in de buurt het dichtsbijzijnde NS-station zit om uw OV-chipkaart te activeren?


Sitemap