Top news

Verloopt op : 25 december 2018, geplaatst : 23 uur geleden. Gemiddeld gezien is een kaartje van FlixBus 70 goedkoper dan als je dezelfde reis zou maken met de trein of de auto! Ze zijn goed toegankelijk..
Read more
Korting op treinkaartjes in 2018 In Nederland wordt er veelal korting op treinkaartjes verkregen door abonnement houders en studenten met een OV-reisproduct. NS kortingsacties om te kijken of je deze actie kunt combineren met een actie van...
Read more

Ns kortingskaart ov chipkaart activeren


ns kortingskaart ov chipkaart activeren

voor 1e klasse of heeft u al voldoende saldo op uw OV-chipkaart? Wie nog geen persoonlijke kaart heeft, moet deze online aanvragen via de site van de OV-chipkaart. U kunt hierbij uw NS-reisklasse kiezen.

Het activeren van uw OV -chipkaart gebeurt automatisch wanneer u via een NS -kaartautomaat saldo op uw OV -chipkaart laadt.
De OV -chipkaart is het betaalmiddel voor het openbaar vervoer in Nederland.
Je laadt de kaart op met saldo in euro's of je zet er een abonnement.
Voor jezelf of bijvoorbeeld een gezinslid.
NS introduceert kortingskaart voor tieners.

Kortingskaarten tierpark nordhorn
Ns ov chipkaart korting
Reizen met korting ov chipkaart

Daarna wordt de webpagina die u wilde delen zichtbaar op uw account. Activeren via internet, een OV-chipkaart moet geactiveerd worden voordat u ermee met de trein kunt reizen. Bekijk een overzicht van alle NS-stations in Nederland. Heeft u een anonieme OV-chipkaart? Dit is natuurlijk niet lenor kortingsbon verplicht, maar kan handig zijn als u veel reist met het openbaar vervoer. Weet u niet waar bij u in de buurt het dichtsbijzijnde NS-station zit om uw OV-chipkaart te activeren?


Sitemap