Top news

Nou dat is heel gemakkelijk, want hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Toch kun je er tot 100 besparen, bijvoorbeeld op een home cinema-set of subwoofer. 15 Korting, kortingscode Jbl voor 15 korting op de outlet. Het komt..
Read more
Klik hier om tickets te bestellen. Of stap op de boot voor een prachtige tocht over het water en begroet de dieren aan wal. Het aanbod op de website is groots. Enige minpunt: de bewegwijzering in het..
Read more

Groninger museum kortingsbon


groninger museum kortingsbon

hoorn (3 beoordelingen). Maar natuurlijk kun je hier meer dan alleen maar rond kijken, het museum organiseert regelmatig leuke activiteiten. Denk hierbij aan leuke lezingen en workshop, maar ook aan diverse kinderactiviteiten. Een dag om met elkaar te genieten. De advertentie is opgeslagen.

Lees hier snel meer over de aanbie ding en pak je voordeel. Groninger Museum in Groningen geeft 5,- CJP-korting. Lees snel meer over deze aanbieding en claim je voordeel. Studenten studerend in Groningen, Gratis. Kinderen tot en met 18 jaar, Gratis.

Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De rapportcijfers hiervoor komen uit op gemiddeld 7,7 en 8,2. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.

Wie het station van Groningen uitloopt ziet aan zijn rechterhand een groot, futuristisch paleis opdoemen. Favoriete verkopers, error, zie omschrijving, website, kenmerken. Dit alles krijg je als CJP'er met 5,- korting. Het Groninger Museum: in een hypermodern gebouw vind je de meest uiteenlopende tentoonstellingen. Dit museum heeft vitrines waar je een rolstoel onder kunt schuiven. Deze bevat namelijk werken van Nederlandse grootmeesters als Charly Toorop en Karel Appel. Alles is ruim opgezet en goed bereikbaar. Kom genieten van het moois dat het museum je te bieden heeft. Bezoek als anwb-lid nu deze musea met korting. Hierdoor hebben minder validen ook goed zicht.

groninger museum kortingsbon

Hificorner kortingsbon
Kortingsbon the view


Sitemap