Top news

Bijvoorbeeld wanneer er iemand jarig is, tijdens Valentijnsdag of voor Vader- en Moederdag. De klantenservice is van maandag t/m donderdag van 08:30 tot 20:00 uur te bereiken en op vrijdag en zaterdag van 08:30 tot 17:00 uur...
Read more
Wij nemen even aan dat je reeds een account hebt. Ook word je regelmatig up-to-date gehouden van acties, nieuwe collecties en sales. Lever ze dan in in de webshop van bol.com! Bij het retourneren van je bestelling..
Read more

Comics station korting kbc


comics station korting kbc

Om de inhoud te kunnen zien, dien je cookies van derden te accepteren. Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen. Doe dit voor elke vouchercode die je hebt. Je ontvangt een e-mail met je toegangsticket(s) voor Comics Station Antwerp.

Klik nu op 'volgende'. Kom dan naar Comics Station Antwerp.

De wagen: Comics Station Antwerp bevindt zich in het treinstation Antwerpen-Centraal, nabij het Kievitplein. Discover the KidsMenu for only 6 and much more!

Zo ontmoeten jullie de Smurfen, Suske amp; Wiske, Lucky Luke, De Kiekeboes, Jommeke en Urbanus. Klaar voor een magisch avontuur? Selecteer de datum waarop je het park wenst te bezoeken. Wat dacht je van een dagje in een indoor pretpark? Shedeals Comics Station Antwerp: dolle pret in het indoor pretpark volledig gewijd aan stripfiguren! Je boeking is afgerond. If you continue to use this site we will assume that you are happy with. Onder het station is een zeer ruime parking (B-Parking) waar je makkelijk kunt parkeren. Interaction in the park, the MealDeals, after all their adventures, your little rascals kortingsbon sv pax will undoubtedly be hungry! Koop je voucher aan en betaal slechts.p.v. Stap in de teletijdmachine met Suske en Wiske, schiet nog sneller dan Lucky Luke, bouw een feestje met de Smurfen en glij van de hoogste indoorglijbaan van de wereld.


Sitemap