Top news

Deal Tot 50 korting bij Camping Co aanbod Weekendje weg? Deze komt met een kleine plug, een vibrerende plug en een anale douche. Zo kan je bij Willie doordeweeks tot 23:30 uur bestellen en wordt het pakketje..
Read more
Het kost u slechts én minuut om u aan te melden. Ben je niet tevreden over een product? Hoe beoordeel jij Go4inkt? Dan is het mogelijk om het gespaarde tegoed uit te betalen naar uw bankrekening...
Read more

Korting glowgolf tiel


korting glowgolf tiel

de buitenwereld een goed bewaart travelbird korting vrienden geheim is gebleven. Het gehele glow-in-the-dark parcour word ondersteund door bijpassende geluidseffecten. Het arrangement was sportief gezellig.

Het oer-Hollandse spelletje midgetgolf maar dan 'indoor' en in een donkere ruimte met meer dan voldoende licht afkomstig van de blacklight schilderingen, vloerbedekking, en golfbanen! Dagelijks, dagelijks, wekelijks, sluit je gratis aan en ontdek GlowGolf Tiel voor een onverslaanbare prijs. Het thema Egypte, oudheid en avontuur is een avontuurlijke reis van 15 holes. U waant zich letterlijk tussen de farao's en Indiana Jones, vergezelt met leeuwen en een reusachtige cobra. Tip (dus gén verplichting! Glowgolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin. . Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Minigolf is nog nooit zo leuk geweest.

Het geheel is uitgelicht door fluorescerende black lights waardoor de ballen, de banen en het decor fluoriseren. . Lees meer, glowGolf Kinderfeestjes voor ieder kind een unieke belevenis. Uiteraard wordt alles ondersteund met bijpassende muziek. Midgetgolf in het donker. GlowGolf ScheveningenGezin met kinderen (7 -14)Groep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en Klantenbeoordeling GlowGolf Scheveningen (1 beoordeling beoordeling plaatsen, geef je beoordeling, titel.

Dierentuin beekse bergen korting
Shell vrijuit korting
Kruidvat 50 korting pampers
Schecker kortingscode


Sitemap