Top news

Je kunt je browser overigens zo instellen dat je cookies regelmatig worden verwijderd. Het lijkt erop dat we je niet konden verbinden Probeer opnieuw.u.b. Korting op korting, bovenop de duizend deals die er dagelijks online staan..
Read more
Ben jij een fervent wedstrijdzwemmer, schoonspringer of waterpolo'er? Zwembaden, er zijn zowel recreatieve baden als wedstrijdbaden te vinden in de Tongelreep. Tarieven extra voorzieningen, voorzieningen in de accommodatie, stoombaden (Pieter.d. Het zwembad is én van de..
Read more

Meereizen met korting ov studentenkaart


meereizen met korting ov studentenkaart

met korting reizen totdat u moet uitchecken. Je kunt met je studentenreisproduct niet terecht in: de buurtbussen zonder OV-chipkaartapparatuur; de taxi-services, evenementenvervoer, grensoverschrijdend vervoer en de Arriva/Qbuzz opstapper; het nachtnet van de bus; Thalys en Eurostar. Checkt hij/zij tussen.00.00 uur en tussen.30 uur.30 uur, in de weekenden en op feestdagen, dan wordt de korting op de treinrit automatisch gegeven. En je vrienden laat je toch zeker ook niet thuis! Kom je zo toch niet op je bestemming? Mijn dochter krijgt vanaf 1 oktober haar studentenreisproduct. Dit is nodig omdat de Ov-chipkaart anders niet weet of hij met korting mag reizen.

Kan ik vrienden met 40 korting laten meereizen met studenten Studenten ov en meereizen NS Community Hoe kan iemand meereizen met korting op je studenten OV? Studentenreisproduct Season tickets

Dus hoe kun je regelen dat de ander 40 korting krijgt, omdat hij met een student meereist? Delen: Twitter, facebook, google.

Reist u dus met iemand mee die 3 mensen met korting mee mag nemen? Lees vooraf wel even op de website van de vervoerder na welke regels hiervoor zijn, want die verschillen per vervoerder: wel of geen kaartje, wel of niet in de spits. Als de ander incheckt, wordt toch automatisch een gewone reis afgeboekt? Duurt het langer voor je incheckt, dan moet de Samenreiskorting opnieuw worden opgehaald in de automaat. Icon, beste antwoord door Jurgen 17 december 2014, 17:37, dat kan sinds 9 juli alleen nog als je medereiziger in bezit is van een OV-chipkaart.


Sitemap