Top news

Mascara uitgelopen, de meeste komen zichtbaar uitgeput de finish over. De 80 is ieder jaar een groot evenement voor onze stichting aldus Toiny. 'Het zijn tranen van blijdschap. Aan dat parcours staan mensen te klappen. Voorbereiding, zoals..
Read more
De waspassen kunnen eventueel gekoppeld worden aan een specifiek kenteken. Hierdoor heb je een duidelijk zicht over het aantal wassingen van het wagenpark. Dit geeft de ondernemer extra zekerheid. Meerdere waspassen koppelen aan én debiteurnummer is ook..
Read more

Korting andere parken met plopsa abonnement


korting andere parken met plopsa abonnement

van Belgi, staat garant voor je eerste kriebels. Aquazoo Friesland 50 Sta neus aan neus met zeehonden, beleef de zeeberenshow en feest mee tijdens een heuse Pingun Haringhapfestijn; unieke momenten die je niet snel zult vergeten! Diergaarde blijdorp 50 In een van Europa's mooiste dierentuinen is in ieder seizoen van alles te ontdekken en te beleven. Dit aanbod is seizoensgebonden. Voer de kortingscode 'funcard'. De dag waarop de nieuwe FunCards worden geactiveerd start de nieuwe looptijd van 1 jaar. Beekse Bergen 50 In Safaripark Beekse Bergen beleef je een echte safari te midden van meer dan.450 wilde dieren.

Korting bij partners - Plopsa Funcardkorting andere parken met plopsa abonnement

2cheap nl kortingscode, Giga bikes korting, Kwik fit korting uitlaat,

Op vertoon van je abonnement krijg je 40 korting op het volwassen tarief (officieel geafficheerde prijs). Plopsaqua De Panne- 40 Neem een duik in Plopsaqua De Panne, het coolste korting vingino waterpark van het land, met maar liefst 4 zwembaden en 6 glijbanen. Technopolis 50 Je ontdekt er via meer dan 350 interactieve opstellingen, shows, demo's en workshops in het Lab en het Atelier hoe wetenschap en technologie deel uitmaken van ons leven. Elke dag worden er unieke shows gegeven met zeehonden en olifanten. Op vertoon van je abonnement krijg je op het PassHan ticket. Zo opent in 2017 de nieuwe zone The Beach waar je enerzijds kan genieten van een lekker drankje op het strand en anderzijds uit de bol kan gaan op de 2 nieuwe attracties De Vissersboten en de Beach Rescue! Niet geldig met de Junior Jaarkaart.

25 procent korting nuon, Ns kortingskaart ov chipkaart activeren, Crea weekend hardenberg korting,


Sitemap