Top news

Bulk-10-daagse: Een paar keer per jaar is er de Bulk 10 daagse bij m, bijvoorbeeld in oktober 2018. Als nieuwsbrief abonnee word je als eerste op de hoogte gehouden van de nieuwste aanbiedingen en acties waarmee je..
Read more
Het golfslagbad, de glijbanen of het Kids Junglebad zullen menigmaal door de kids worden uitgeprobeerd. Exotic garden, de hele familie vermaakt zich kostelijk in het golfslagbad en de kids gaan als een speer van de glijbaan...
Read more

40 korting met ns business card


40 korting met ns business card

. Meer info over CitySightseeing Amsterdam vind je hier! Voor elke reis kunt u online aangeven of die privé of zakelijk was zodat de werkgever dat bedrag kan inhouden op het nettosalaris. Altijd Vrij : altijd vrij reizen met. Aan de NS automaat kan ik echter geen kaartje kopen met 40 korting. Met je isic kaart krijg je 40 korting op een 24-uurs ticket voor de bus- of boot tour. Daarnaast wordt er van alles over Amsterdam verteld via de audio guide.

Reizen met de, nS, business, card in combinatie met korting, nS, community Wanneer reist u met korting?

Retour met 40 korting Retour met 40 korting, losse kaartjes Mijn, nS, sluiten

Kids Vrij : kinderen van 4 t/m 11 jaar reizen met een eigen OV-chipkaart gratis en onbeperkt met u mee. Weekend Vrij : vrij reizen in het weekend, 40 korting in de overige daluren. Of kun je zelf ook nog wel een ontdekkingstocht door onze hoofdstad gebruiken? . Het voordeelurenabonnent is niet meer verkrijgbaar. U koopt een Retour met korting via de NS-kaartautomaat of online als e-ticket.

Bol.com kortingscode schoolboeken, Wnf rangerclub korting, Pampers 40 procent korting, Bol com kortingscode electronica,


Sitemap