Top news

Samen met vrienden en vriendinnen vermaakt je kleine dreumes zich en een heerlijke maaltijd met frietjes ontbreekt uiteraard niet aan het feestje. Deze activiteit is geschikt voor kinderen. Je waant je in een oerwoud en klimt, klautert..
Read more
Er rijdt zowel een dagbus als een nachtbus. Alleen te koop bij de nmbs. 2 Weekenddagkaarten 32 (maart 2018) Bekijk Actie T/m bestelt u bij de Spoordeelwinkel een 2-persoons Weekenddagkaart voor 32 ( 16 per persoon). Dan..
Read more

Escape room hoofddorp korting


escape room hoofddorp korting

Doom en 12 jaar voor The Grand Casino. Het spel zelf houdt in dat jullie samen binnen 60 minuten moeten ontsnappen uit een kamer door een mysterie op te lossen. HOE speel IK EEN escaperoom? You will find special editions, events, discounts and a lot of other escape room related materials here. KAN IK OOK EEN privÉ evenement organiseren? IK HOU niet VAN spelletjeswaarom ZOU IK DIT WEL leuk vinden? Het concept is gebaseerd op leren door spel en samenwerking, en is daardoor erg geschikt voor teambuilding. Je zult veel leren over jezelf en de rest van je team in hele korte tijd en bovenal zul je gewoon super veel lol hebben.

Deze locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Need marketing material to promote Escape Room Day? En wees ze te slim af! Voor meer informatie verwijzen wij u naar.

Escape room hoofddorp korting
escape room hoofddorp korting

Find an escape room near you! Op enkele minuten van de afslag Zoetermeer (A12) met voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. De entree is ook bij de entree van de Bowling. Kunnen WE tegen elkaar spelen IN hetzelfde thema? Door aan te melden bij de nieuwsbrief bevestig je akkoord te zijn met de algemene voorwaarden en het privacy statement. Boek nu, recensies / Prijzen, kamers, strijd in 2 dezelfde battle kamers! Je kunt met 2- 5 personen in 1 escaperoom spelen.

Escape room hoofddorp korting
escape room hoofddorp korting


Sitemap