Top news

Wij en onze partners gebruiken cookies en vergelijkbare technologien om uw ervaring te personaliseren en gegevens te verzamelen voor tracking-, advertentie- en analysedoeleinden. Misschien staat er iets spannends voor jou tussen! Kortingscode: zomer20 toegevoegd op 29 augustus..
Read more
Volg ons ook op Facebook. Op zich niets tegen, maar als iemand die zowel een individuele gast was als een nieuwkomer in het complex, voelde ik me aanvankelijk een vreemde eend in de bijt. Alleen de deals..
Read more

Kortingscode sauna schiedam


kortingscode sauna schiedam

plan je al in vanaf.30 uur, dat is meer dan 5 uur genieten. Reserveren, type, selecteer een aantal personen, selecteer een aantal1234. Mis geen Thermen Holiday aanbieding! Er zijn maar liefst 12 soorten saunas aanwezig op dit complex. Wellness Relax, breid je dagje wellness uit met een arrangement, meer informatie. De duur van de massage is 25 minuten en op de site van Thermen Holiday kun je zien uit welke massages je kunt kiezen. Geen zorgen, ook bij Sauna Schiedam zijn er speciale badkledingdagen. Met onze flinke korting op de toegang tot deze mooi ingerichte sauna wordt een dagje weg nog aantrekkelijker.

In de muzieksauna kun je naar een ontspannen muziekje luisteren. Sauna schiedam Gereviewed door cindyphilips. De sauna was bij aankomst een prima comlex.

Het complex musical kaarten korting oogt schoon, ruikt fris, en ik zag geregeld mensen schoonmaken. Zoeken, deel deze pagina 3878Hoge korting Thermen Holiday deze aanbieding is helaas verlopen. Wat kun je verwachten in Sauna Schiedam? Dan wordt het tijd om de rust eens op te zoeken. Wil je later op de middag pas komen dan kun je gebruik maken van het dinerbuffet.


Sitemap