Top news

Hiermee kunt u online 5 stemmen uitbrengen in de stemperiode van 10 maart t/m, maximaal 2 op én stichting of vereniging Hebt u een rekening bij de Rabobank Vaart en Vechtstreek en draagt u Stichting de..
Read more
En we laten niet alleen vrouwenharten sneller kloppen: Van tijdloze messengertassen, sportieve rugzakken tot comfortabele sporttassen ons aanbod van herentassen laat niets te wensen over. Van klein tot groot, van klassiek tot trendy; The Little Green Bag..
Read more

Museumjaarkaart korting 50


museumjaarkaart korting 50

je andere leuke tips om te besparen op leuke uitjes? Zij kunnen bij het zogenaamde 65pluskind-abonnement het hele jaar door gratis én kind t/m twaalf jaar mee naar de dierentuin nemen. In geval van bedrog, het verschaffen van onvolledige of onjuiste informatie, u in strijd handelt met deze voorwaarden, u misbruik maakt van de rechten die u heeft als deelnemer aan het programma, of indien u op enige andere wijze handelt zodat schade wordt berokkend aan. Het abonnement op de 50plusvoordeelpas wordt elk jaar automatisch met een jaar verlengd. Indien de probeerpashouder uiterlijk twee weken voor het verstrijken van de probeerpas aangeeft deze niet te willen verlengen, zullen alle gegevens van het aanmeldformulier worden vernietigd evenals de door u geplaatste elektronische handtekening. In geval van verlies of diefstal bent u ons 5,00 administratiekosten verschuldigd. Voor 54,95 schaf je deze kaart aan. Voor 69 euro kun je dus zo vaak als je wil met je kleinkind naar de dierentuin. Aan het hierboven gestelde kunt u geen rechten ontlenen en staow en het door haar aangewezen bedrijf behouden zich het recht voor om een transactie te weigeren. Koop dan het extra voordelige.

Voor informatie over onze openingstijden, de prijzen, het adres, vervoer naar de Hermitage Amsterdam, ons Café-restaurant en onze Museumshop kunt u ook hier kijken. Hermitage all-in, kinderen (t/m 11 jaar gratis, classic Beauties. Tot 3,- korting, den Bosch (0 beoordelingen) De museumcollectie van het Noordbrabants Museum omvat meer dan.000 objecten. Dan is een kortingspas of museumjaarkaart een erg leuk idee!

Kortingsbon winterfair hardenberg
Korting this is holland
Korting cewe foto

Wij hanteren geen. 10 korting Soest (16 beoordelingen) In het NMM op de voormalige vliegbasis Soesterberg komen verleden, heden en toekomst van de Nederlandse krijgsmacht tot leven. Na beindiging kunt u geen kortingen, aanbiedingen en acties meer ontvangen met uw 50plusvoordeelpas. Wie de status van senior bereikt, komt namelijk in aanmerking voor diverse financile voordeeltjes. Persoonlijke gegevens Uw gegevens zijn opgenomen in ons bestand. Bekijk bericht, dromen van een vervroegd pensioen? Eventuele geschillen kunnen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland. Indien u het abonnement niet wenst te verlengen, dient u dit tenminste én maand voor de afloop van het lopende jaar schriftelijk aan de Stichting Aangenaam Ouder Worden te laten weten.

Op m vind je alle Museumjaarkaart aanbiedingen, acties.
Ontv ang 4,50 korting op Muiderslot tickets met een CJP Cultuurkaart!
Onder de naam Museumjaarkaart is de kaart bij veel mensen ook nog bekend.

Kortingscode voor party winkel
Kwik fit korting uitlaat


Sitemap