Top news

En er is een hal met de mooiste bouwwerken. We hebben de dag afgesloten met een bezoekje aan de bios op de tweede verdieping waar allemaal leuke korte lego filmpjes worden afgespeeld. Let op: Sinds is in..
Read more
Rabobank Leiden-Katwijk heeft het pand verkocht aan Ouwehand Bouw en partner BPD. Een partij met een prachtig trackrecord en gevoel voor de omgeving en de gemeente Katwijk. ECF-SvO maakte in 2013 ruim 4 miljoen winst en in..
Read more

Korting ubersetzung


korting ubersetzung

korting en FR: les réductions commerciales NL: ik geef hem 15 korting FR: je lui fais karten zoetermeer prijzen une remise de.c. "aanbieding" Deutsch Übersetzung aanbieding: zelfstandig naamwoord aanbieding zelfstandig naamwoord Substantiv subst Übersicht aller Übersetzungen (Für mehr Details die Übersetzung anklicken/antippen). Bronnen: interglot; Download iate, European Union, 2017.; Antiquarian Dictionary. Korting op slecht verkoopbare artikelen.

Wozu möchten Sie uns Feedback geben?* LobMeldung eines FehlersMeldung einer fehlenden ÜbersetzungKritik. Afhankelijk van wat anderen bieden, kan men hier soms het artikel met korting bemachtigen, ook als men de veilingkosten in aanmerking neemt. uitspraak: k rt, verbuigingen: kortingen (meerv.) deel van een bedrag dat je niet hoeft te betalen, preisnachlass (der ), Rabatt (der in de uitverkoop krijg je soms vijftig procent korting.

Onedayfashiondeals korting
Soak kortingscode

Soms wordt de korting achteraf berekend, wanneer aan het eind van een periode blijkt dat een bepaalde minimumhoeveelheid in die periode is afgenomen. Soms hoeft men de grotere hoeveelheid niet in én keer af te nemen, maar krijgt men bij aankoop van een bepaald soort artikel een zegeltje of stempel op een spaarkaart en krijgt men voor een volle spaarkaart het artikel gratis. Ihr Feedback ihre E-Mail-Adresse (optional bitte bestätigen Sie, dass Sie ein Mensch sind, indem Sie ein Häkchen setzen.* *Pflichtfeld, bitte füllen Sie die gekennzeichneten Felder aus. Voorbeelden zijn kortingen tijdens de uitverkoop of verkoop van incourante boeken in de ramsj ; Periodieke korting: voor diensten wordt in het laagseizoen of in de daluren een lagere prijs berekend. Die Angabe der E-Mail-Adresse ist optional und dient gemäß unserem Datenschutz nur zur Beantwortung Ihrer Anfrage. Sie haben Feedback zu unseren Online Wörterbüchern? FR: rabais de.c. Een korting is een vermindering van de oorspronkelijke prijs, meestal met een bepaald percentage.


Sitemap