Top news

Wanneer je dit doet kan je op deze manier perfect op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwe aanbiedingen die door Groupon worden aangeboden. Hoe dan ook, Groupon beschikt over een uitstekende retourbeleid welke klanten van..
Read more
Zie: Treinkaartjes naar Belgi voor 19 euro. Dat kan bij The Amsterdam Dungeon. Nu exclusief te koop. Blokker Dal Dagkaart, te koop vanaf 22 april, reizen vanaf 24 april. Je kan natuurlijk ook bieden op uitjes bij...
Read more

Kortingsbon eemhof zwembad


kortingsbon eemhof zwembad

maand is het disco zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs van De Lommerbergen! Daarom is er in Aqua Mundo de Eemhof een groot golfslagbad te vinden. Het nieuwe zwembad van Vakantiepark De Krim is verkozen tot het Zwembad van het jaar in de verkiezing Zwembadbranche Award 2017. Je moet er een paar trappen voor op, het startpunt ligt namelijk op 11 meter hoogte, maar daar krijg je ook heel veel glijplezier voor terug!

Staples kortingsbon, Zoo antwerpen kortingsbon, Dierenpark nordhorn kortingsbon, Gamma kortingsbon downloaden,

Het is de enige in zijn soort in Europa en een van de nieuwste innovaties op het gebied van glijbanen. Hier staan lekkere verse gerechten voor je klaar, ideaal als start of na afloop van een dagje zwemmen. Een leuk, en lekker warm, dagje uit! Spring bijvoorbeeld eerst in het golfslagbad, wacht tot de zoemer gaat en geniet van een stevige golfslag. Hier laat je je heerlijk meevoeren op de golven, die bovendien een stuk warmer zijn dan die van de Noordzee! Op deze indoor surf simulator leer je op een makkelijke manier surfen van een van de instructeurs van het zwembad. Mini HiFi-set met pathe thuis kortingscode juli 2018 cd-speler of Home Cinemaset met DVD-speler. Uniek aan dit zwembad: Turbo Twister: 154 meter topsnelheid in een rubberband. Tegen het eind van de les kun je al blijven staan! 5 tropische verrassingen in Aqua Mundo de Eemhof.

Stuntzaak kortingsbonnen
Hoorhetgoed kortingsbon
Land van jan klaassen kortingsbonnen


Sitemap