Top news

Kortingscodes voor onze bezoekers, wij willen onze bezoekers zoveel mogelijk helpen om snel en eenvoudig de passende korting of kortingsbon te vinden bij zoveel mogelijk webwinkels in Nederland. Met honderd steun en servicepunten, meerdere afhaaldepots in Nederland..
Read more
's middag nog lekker van de zon genoten. (en het weer hielp ook mee!) Naast de sauna's lekker wat gedronken en heerlijk gegeten!' 'Een aanrader' - silkei2016 28 augustus 2018 - 'Wij waren hier als huwelijkscadeau aan..
Read more

Spasereen utrecht korting


spasereen utrecht korting

de SwimGym werk je toolnation kortingscode een hele dag intensief aan jouw zwemtechniek Details Tijdens een Training Day. Deelname alleen toegestaan met ATB-fiets. Bij de senioren wedstrijd kun je als individuele atleet/atlete of als duo meedoen. Bij de jeugd is het ook mogelijk om je als trio in te schrijven. De wedstrijd van 14km-64km-7km is toegankelijk voor iedereen vanaf 18 jaar. Meer informatie op /camps 2 zwemsessies onder begeleiding van professionele coaches persoonlijke videoanalyse met NOS zwemanalist Johan Kenkhuis 2 techniek workshops met Olympische topcoach Fedor Hes inclusief gezonde lunch, goodies en meer! Voor de jeugd van 10 t/m 15 jaar is er ook dit jaar een Jeugd-duatlon, met de afstanden 2km 12km 1km. Tevens jeugdwedstrijd over.7-12.5-1 schrijven via Voor een impressie van vorig jaar Details Run ATB Run over de afstanden.4-25-2.7 kilometer voor individuen en teams in het mooie buitengebied van Haaksbergen. Douches zijn ruimschoots aanwezig en in een ruime kantine bestaat de mogelijkheid om na te praten, ook bij slecht weer. Het is een RUN-ATB-RUN wedstrijd die in de prachtige bossen van Reusel plaats zal vinden. .

All inclusive sporten vanaf 35,- incl.
Pak daarom bij elke bestelling korting bij, intertoys.
Bij deze webshop kun je op twee verschillende categorien besparen: zowel op een.
Freubelspulletjes heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album Koopjes en restanten.

Ook voor recreanten (vanaf 16 jaar) is er dit jaar weer een alternatief programma georganiseerd, met respectievelijk afstanden van 7km 32km 3,5km. Trio 8ste Triathlon, all, clinics/Trainingen, cross Duathlon, cross Triathlon. Details De Reuselse atletiekvereniging AVR69 organiseert voor de 18e keer een duatlon. Het evenement vindt plaats op zondag 4 november 2018 en begint om 09:30 uur met de ouder-kind, en de jeugdwedstrijd. Het is een leuke uitdaging voor de beginnende duatleet om ervaring op te doen en voor de ervaren atleten een mooie wedstrijd om de vorm aan te scherpen voor het winterseizoen. Athlos Vliek RunBikeRun Harderwijk Harderwijk Harderwijk ZA Okt Athlos Vliek RunBikeRun Harderwijk Harderwijk Afstand: 8ste Duathlon Type: Cross Duathlon Land: Nederland Provincie: (NL) Gelderland Details De wedstrijd heeft een laagdrempelig karakter en is toegankelijk voor iedereen: jong en oud, beginner of topatleet. Duathlon, multisport, team Competities bleekemolens race planet korting Traithlon, team-Relay, tijdrit. De wedstrijd is in de loop der jaren uitgegroeid tot een van de bekendste off-the road wedstrijden in Nederland met veel deelnemers uit de hele Benelux. Details De wedstrijd heeft een laagdrempelig karakter en is toegankelijk voor iedereen: jong en oud, beginner of topatleet. VUzy32Xi3ccA Like ons op onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven Toon meer evenementen Het complete overzicht. Midden Afstanden, mini Triathlon, team-Relay, triathlon (140.6 trio 4e Triathlon. Populaire afstanden: 1/8 Triathlon, 1/4 (standaard) Triathlon.

Alle evenementen van de afgelopen 18 maanden! Geef je tijdig op want door de groei die het evenement de laatste jaren heeft doorgemaakt, is er een limiet ingesteld van 250 deelnemers. Ook dit jaar zal er weer een warme hap worden verzorgd voor de art en finish op het terrein van AVR '69 op sportpark D'n Hoek Reusel. . Triathlon, vrouwentriathlon, wetsuit Testdag 2016, wetsuit Testdag 2017, wetsuit Testdag 2018 Winterduathlons Wintertraithlon Zwemloop All Belgie Croatie Denemarken Duitsland Engeland Estland Finland Frankrijk Griekenland Hongarije Ierland Italie Kroatie Luxemburg Malta Nederland Noorwegen Oostenrijk Polen Portugal Slowakije Spanje Tjechie Turkije Zweden Zwitserland SwimGym Training Day (mid-level).


Sitemap