Top news

Toon actiecode, kopieer je code: Geen code nodig, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte van de nieuwste kortingscodes. 20 Korting 20 Korting op Be-Life van Newpharma Toon actiecode Kopieer je code..
Read more
De première was op us dat betekent dat de voorstelling nu nou ja, reken maar uit! Heb jij zo'n pas en wil je de musical graag bezoeken? Langstlopende musical ooit in Nederland. Dit scheelt namelijk 10 met..
Read more

Wanneer korting met ov chipkaart


wanneer korting met ov chipkaart

alleen geldig wanneer er op de juiste manier in- en uitgecheckt wordt. Op de meeste treinstations en de haltes van de sneltrams staan OV-chipkaartpalen waarin de lezer is gentegreerd. Iemand die reist van Deventer naar Borne, kan ervoor kiezen niet in Almelo maar in Hengelo over te stappen van NS naar Keolis. Reizen op saldo bewerken Oplaadpunt Een OV-chipkaart kan worden voorzien van maximaal 150 euro 1 saldo om te kunnen reizen. Per jaar verliezen reizigers in totaal miljoenen euro's door mislukte/foutieve transacties. Hierop is het systeem dat in Nederland wordt gebruikt grotendeels gebaseerd. In de overgangsperiode werd de prijs van een enkele reis verlaagd en de prijs van een retour navenant verhoogd.

Je laadt de kaart op met saldo in euro's of je zet er een abonnement.
Voor jezelf of bijvoorbeeld een gezinslid.
Op saldo reizen met korting van dinsdag tot en met vrijdag.00 uur.

wanneer korting met ov chipkaart

Kortingscode arganolie.nl, Korting theater de vest, Korting dennenmarken roermond,

In veel regio's zijn nog abonnementen verkrijgbaar op basis van zones als vervanger van het per fgeschafte VBN-sterabonnement. Alleen te bestellen via. Dit is nodig om de klasse in te stellen (eerste of tweede klas). Er kan mee gereisd worden vanaf het moment dat de studiefinanciering ingaat. Bij nieuwe persoonlijke kaarten ter vervanging van een vervallen kaart met een dergelijk product is activeren helemaal niet nodig.

In- en uitchecken op het andere traject kan wel, maar er wordt geen bedrag berekend omdat daar het tariefsysteem van De Lijn van toepassing. Check in als je instapt, check uit als je uitstapt. Pak je de bus of de metro, dan krijg je 34 korting.


Sitemap