Top news

Een goed overzicht tref je op de sauna top 10 pagina. Openingstijden: Fontana Nieuweschans is 365 dagen per jaar geopend. Ga dus op zoek naar jouw favoriete deal en maak er een ontspannen dag van! Adres..
Read more
Zo verzamelen we ook de beste acties en aanbiedingen van ruim.600 online shops. Staat er geen deal van jouw favoriete winkel live? Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief, myGreetz Stampz: Sparen voor korting. Bekijk de actuele..
Read more

Burgers zoo met korting


burgers zoo met korting

hebt ingevuld wanneer met wie je naar dit park wilt, berekenen wij voor jou de beste deal. LET OP: tickets voor dit uitje zijn te bestellen tot en met Als je in deze periode tickets hebt besteld, heb je tot en met 21 december 2018 om eropuit te gaan. Let op: hier komen nog wel 5 euro administratiekosten bij. Wanneer je Burgers Zoo binnenstapt, word je meteen begroet door het geluid van de pinguns.

burgers zoo met korting

Door de rotsen, het zand en de cactussen is er een Noord-Amerikaanse woestijn nagebootst. Vooral in de frisse wintermaanden is dit een heerlijk tropisch uitstapje! Burgers' Bush is een van de grootste publiekstrekkers van de dierentuin. Wandel langs de olifanten, de tijgers en de gorilla's en maak kennis met de chimpansees en talloze vogelsoorten. Voor slechts 32 euro kon je toen per trein naar Arnhem en vervolgens per bus naar Burgers Zoo. Er leven meer dan 40 vogelsoorten en 20 andere diersoorten in de Bush. Voor volwassenen komt dat uit op een korting van 4 en voor kinderen op een korting van 2 per kaartje. Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. Zo kun je zomaar oog in oog komen te staan met een tropische vogel, die tussen de grote groene planten vandaan komt.

River island kortingscodes, Mtb kortingscode, Jaimy mode korting,


Sitemap