Top news

Zodra er een kortingscode beschikbaar is, staat deze bovenaan de pagina. U ontvangt geen korting via MijnKorting als u gebruik maakt van het spaarpuntenplan van Holland and Barrett zelf. Opener Laatste update, voor een Holland Barrett..
Read more
De 4 bijzondere diersoorten met een stamboek. Naast het bekijken van meer dan 350 diersoorten, geniet je tegelijkertijd van de oude gebouwen, zoals de Egyptische Tempel, de Moorse Tempel en de Rotondevolière. Door op Ja te..
Read more

Studenten ov zomervakantie 40 korting


studenten ov zomervakantie 40 korting

alleen in de daluren. Weekabonnement, heb je een weekabonnement, dan reis je in de vakantie niet gratis. Op vrijdag van.00 tot.00 uur. Ze gaven aan vooral lastminute te kunnen kiezen voor de trein.studenten ov zomervakantie 40 korting

Studenten met een weekendabonnement reizen gratis van vrijdag.00 uur tot maandagochtend.00 uur in de zomerperiode. Kortingscode Roompot voor 40 korting op vakanties of op een weekendje weg.

Studenten ov zomervakantie 40 korting
studenten ov zomervakantie 40 korting

Zou je zo'n kaart zelf aanschaffen dan kost hij 50 euro (2018) en wordt deze jaarlijks automatisch verlengt. Woon je bijvoorbeeld in Eindhoven en heb je na je afstuderen nog een stage in Amsterdam waar je dagelijks naartoe moet reizen met trein en bus, dan kan het wellicht goedkoper zijn om de boete te betalen dan om een abonnement te nemen. Zorg er altijd voor dat je je reisproduct bij DUO beindigt voor de vijfde werkdag van de maand na de maand dat je wordt uitgeschreven bij de universiteit. Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Gelukkig kun je bij NS overstappen op een gratis Dal Voordeel abonnement waarmee je met 40 korting in de daluren reist. . Lees er meer over via de onderstaande links. Je reist met de trein met 40 korting en bij gebruik van stads- en streekvervoer reis je met 34 korting.


Sitemap