Top news

Onze outlet bestaat uit de collecties van vorige seizoenen. De kans is dus zeer groot dat jij de mooiste kleding voor jouw kinderen vindt in onze webshop. Investeer dus ieder seizoen in een paar goede kinderschoenen. Teva..
Read more
Hier vind je de deals die als laatste zijn toegevoegd door ons team. Van bespaartips tot relatietips, je kan het allemaal lezen op deze pagina. Je vindt hier aanbiedingen, actiecodes en kortingscodes van honderden Nederlandse webshops..
Read more

Studentenkaart korting meereizen


studentenkaart korting meereizen

week.00 uur, in het weekend, op feestdagen en in juli en augustus de hele dag). In hoofdlijnen zijn er geen verschillen, wel is het meereiskaartje duurder geworden. Je mag alleen meereizen met iemand van 12 jaar en ouder.

studentenkaart korting meereizen

Studentenkaart korting meereizen
studentenkaart korting meereizen

Een meereiskaartje kun je combineren met: Reizen op saldo met de OV-chipkaart. Met een weekendabonnement mag je vrijdag vanaf 12:00 uur tot maandag 04:00 uur reizen. They are also very durable and require little maintenance. Hierbij heb je bij het weekabonnement het recht om van maandag tot en met vrijdag te reizen met de trein. Reis je met Intercity Direct of ICE?


Sitemap