Top news

Taxes, fees not included for deals content. TripAdvisor LLC is not a booking agent and does not charge any service fees to users of our site. Stuur dan jouw.v. Neljapäev täna 12:00 22:30, reede 12:00 22:30, laupäev..
Read more
Actieperiode 2019, de Caravanactie is geldig van 7 jan. Biologische boerderij Terschelling, nog maanden nadat Tom bij de Gèskieker te gast was, had hij het erover. Heen door de duinen, terug door de Dorpsstraat, of nog even..
Read more

Korting ov chipkaart tijden


korting ov chipkaart tijden

reizigershinder is echter enorm. Kijk voor een overzicht van alle kortingen. Vaste prik, iedere maandagmorgen op deze plek. Iedereen kan dan via Twitter-account @9292 alle vragen stellen en Stefan Hulman zal deze dan persoonlijk beantwoorden. Tijd om qua OV terug te kijken op 2014 en een blik te werpen op wat ons het komende jaar te wachten staat. Door de snelheidsbeperking in de spoortunnel (wegens door de rijwind van treinen op hol slaande draaideuren bij de stationshal) moesten in de tunnel deze snelheidsborden worden opgehangen. Feitelijk komt dit gedrag van het GVB neer op diefstal. De website vande NS zegt dat de extra reistijd een kwartier bedraagt. Het grootste risico (externe vervoerders moeten strategie verklappen bij het opvragen van tarieven bij de NS) is daarmee niet opgelost.

Studentenreisproduct Veelgestelde vragen Goedkoper reizen met lijn 50 tussen Alle vervoerbewijzen Twents Syntus Twents

Reactie regeerakkoord Voor Beter OV is hoopvol gestemd over de passage in het vandaag bekendgemaakte regeerakkoord die gaat over de naderende heraanbesteding van de treindienst op de HSL-Zuid. Een onafhankelijke onderzoekscommissie concludeert dat de betrokken organisaties onvoldoende op elkaar zijn afgestemd en de strakke eenduidige sturing en het toezien op naleving van afspraken gemaakt vanuit het gemeenschappelijk belang ontbreekt. Een automobilist kwam daarbij om het leven, zijn auto werd over honderden meters meegesleurd, een trein ontspoorde en rails en bovenleiding raakten ernstig beschadigd. In de wekelijkse opiniecolumn zullen wij maandagochtend uitleggen, hoe bespottelijk het idee. Aan de betrokkenen van de NS hierbij een welgemeend sorry.


Sitemap