Top news

Lekker een simpel en goed rompertje of toch gewoon bed textiel voor de allerkleinsten. De fotoservice van de, hEMA bestaat uit meer dan alleen fotoboeken, zo ben je hier ook aan het juiste adres voor goedkope fotocadeaus..
Read more
Maak je beauty dag helemaal compleet door ook een beauty behandeling erbij te nemen. Hier lig je in een heerlijke massagestoel, terwijl er een rustgevende film wordt afgespeeld. Een andere bijzondere extra is de relaxbioscoop. Zo..
Read more

Sushi eten groningen korting


sushi eten groningen korting

de dag je ook uit eten wilt, bij ons vind je altijd een leuke aanbieding. High Tea 5 deals, fast Food 5 deals, combideal 4 deals, high Beer/Wine 1 deal. Doordat het aanbod dagelijks wisselt, zijn er verschillende last minute restaurantdeals verkrijgbaar. Genoeg keuze dus op een gezellig avondje uit, in dit typisch Japanse restaurant. Denk bijvoorbeeld aan tonijn, megapret lievelde korting zalm of makreel, maar ook aan krab of zelfs vegetarische sushi. Maak dan een keuze uit de last minute aanbiedingen van Het Laatste Tafeltje! Per provincie worden er per dag arrangementen aangeboden. Bekijk dan direct ons overzicht van aanbiedingen in provincie Groningen! Restaurant Groningen aanbieding, wil je weten bij welk restaurant je vandaag in Groningen met een aanbieding kunt eten?

sushi eten groningen korting

De kortingsbonnen van Groupon zijn eenvoudig en zeer snel te bestellen via de website. Lekker uit eten in, groningen? Ontdek de beste, sushi restaurants op iens, van eetcafé tot sterrenzaak. Lees recensies en reserveer direct!

Hierdoor kan je altijd en op elk moment restaurants in het centrum van Groningen reserveren bij Het Laatste Tafeltje! Het mooie, moderne en verfijnde typisch Japanse interieur maakt dat je avond erg sfeervol wordt. Wees er dus snel bij want opop! Voor deze aanbieding mag je tweenhalf uur onbeperkt eten, bereid door professionele en vakkundige koks, nuttigen. Ook wanneer je een nieuw restaurant wilt uitproberen biedt Het Laatste Tafeltje uitstekend de mogelijkheid om met een aanbieding kennis te maken met verschillende restaurants in Groningen. Het is een sushi restaurant, wat inhoudt dat je mag kiezen uit zeer veel verschillende soorten typisch Japanse sushi. Omdat het alleen om de allerlaatste tafeltjes gaat van het restaurant op die bepaalde dag, zijn er maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Lotus Sakura.7 km 53 26,99.

Je voucher is te gebruiken van t/m Tags: sushi, onbeperkt eten, sashimi, kinyo. In het overzicht kun je precies zien wat de aanbieding inhoudt, van hoeveel korting je kunt profiteren en wat de uiteindelijke kosten zijn. Je kunt hierdoor profiteren van kortingen die behoorlijk hoog kunnen oplopen!

Foto op hout met korting
Bubblebum korting


Sitemap