Top news

Inscriptie: 55,00 per set incl. Prison Island vanaf 60 minuten 17,50.p. 12 minuten karten, uitslag op basis van snelste rondetijd. En daar zijn wij trots op! Vanaf 10 personen heeft u de kartbaan voor uw gezelschap exclusief..
Read more
Het metrostation van Shanghai (lijn 3 en 4) bereikt u in minder dan 10 minuten lopen. Zo kunnen we jou ook buiten relevante aanbiedingen doen. Ja, door hier te klikken ga ik akkoord met de cookies. Als..
Read more

Korting specsavers cz


korting specsavers cz

Varifocus Basic kunststof glazen, brekingsindex.5, voorzien van een ontspiegeling en een kraswerende coating voor een vaste lage prijs van 139,00. Toegevoegd door een bezoeker, bekijk de code converse korting: bespaar eenvoudig 7,50 aan verzendkosten. Daarom ontvangen alle 60-plussers 25 korting op een complete bril naar keuze, inclusief glazen en glasopties. Gebeurt dit in het tweede jaar na aankoop, dan krijgt u 50 korting op nieuwe glazen. Gebruik de zorg verdubbelaar, heb je een aanvullende zorgverzekering met brillenvergoeding? Bekijk uw specifieke aanbod. Bekijk de korting, probeer onze verlopen actiecodes, misschien werken ze nog! Meten doen wij met de nieuwste mobiele apparatuur en met onze kennis van de optiek maken wij voor u de perfecte bril. Je krijgt 25 korting op een complete bril, inclusief glazen en glasopties. Twitter, specsavers Optical Group 2018, alle informatie is getoond onder voorbehoud en kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Merkmonturen, andere Varifocus glazen en overige glasopties zoals dunnere glazen, Supercoating of Bluefilter zijn mogelijk tegen een meerprijs. Bovendien nemen de opticiens alle tijd om u te adviseren. Andere voordelen voor verzekerden. Voeg deze code toe aan je bestelling en je ontvangt maar liefst 10 korting. Met een ruime collectie monturen kunt u altijd een bril vinden die bij u past. Als CZ-verzekerde profiteert u van de volgende korting: Enkelvoudige brillen 60,- korting bij aankoop van een complete enkelvoudige bril met dunne glazen op sterkte met UltraClean coating f een merkzonnebril ter waarde van 139,- cadeau bij aankoop van een complete enkelvoudige bril, met dunne glazen. In de polisvoorwaarden van je zorgverzekering wordt vermeld of er ledenvoordeel wordt aangeboden en bij welke opticien je dit voordeel krijgt. Deze korting is al verwerkt in het menu van Opticien aan huis. Daarnaast is een lensabonnement super handig, want je krijgt elke drie maanden je lenzen gratis thuisbezorgd, dus je hebt er geen omkijken naar.

Korting specsavers cz
korting specsavers cz

20 euro korting wijnvoordeel
Macbook korting lerarenkaart


Sitemap