Top news

Je hoeft je niet te registeren op om LensWay kortingscodes te gebruiken, maar we raden je wel aan om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, vision Direct kortingscode..
Read more
Ik kan mij hiervoor op ieder moment afmelden. In de reisrubriek gaan we op zoek naar tips om te besparen op het hotelverblijf, het vervoer en de uitstapjes. Ontdek hier de huidige sales tot 70 korting! Een..
Read more

Korting op elektriciteit


korting op elektriciteit

zal in 2018 gemiddeld een korting van zo'n 3 euro krijgen en in 2019 een korting van 6 euro (dit is een gemiddelde over de netgebieden heen). Stofzuiger, diepvries en koelkast, microgolfoven, waterkoker, TV, computers, circulatiepompen en sturing van de centrale verwarming en verlichting vergen allemaal elektriciteit die in ons normale gezinsleven functioneren. De terugbetaling gebeurt onder de vorm van een verrekening via de huidige tarieven voor de federale bijdrage elektriciteit. Kies je voor extra duurzame stroom en gas met DubbelGroen, een mooi cadeau of juist een aantrekkelijke korting bij je energiecontract? Wil je werkelijk besparen? Hoe meer u verbruikt, hoe meer korting u zal krijgen. Elektriciteit is daarmee een verlengde basisbehoefte geworden.

De saldi kunnen sterk verschillen per distributienetbeheerder en dit zal de terug te betalen bedragen uiteraard benvloeden. De saldi zijn opgebouwd per netgebied en worden dus ook afgebouwd per netgebied. Op jouw beurt krijg jij deze van hen doorberekend. Ze konden deze overschotten echter niet zomaar terugstorten, daarvoor was een wetsaanpassing nodig. Wie het sociaal tarief krijgt, is een beschermde klant. De terugbetaling start vanaf en loopt over een termijn van anderhalf jaar. Gezinsbond Advies Elektriciteit en aardgas, inhoudszone (1 elektriciteit is tegenwoordig voor elk gezin, op een enkele uitzondering na, noodzakelijk om bol.com extra korting te leven met een beetje comfort. Lees meer: 'Elektriciteit en aardgas'. Bovendien kunnen de saldi per netbeheerder sterk verschillen. Uw leverancier zal deze korting toepassen, zodat ze automatisch wordt toegekend via de afrekeningsfactuur. Misschien hebt u recht op een korting op uw energiefactuur, bijvoorbeeld met een verwarmingstoelage.

Korting op de federale bijdrage elektriciteit in 2018 en 2019 vreg Sociaal tarief voor elektriciteit en/of aardgas FOD Economie


Sitemap