Top news

Compleet en functioneel meubel in elke tienerkamer! Hoge kortingen in de outlet, bij de Bijenkorf vind je altijd een grote collectie artikelen in de outlet. Lekker rondslenteren, kijken en nadenken over welke meubeltjes je graag wilt bestellen...
Read more
Of je nu een kenner bent of niet, voor wie van wijn houdt, is een wijnproeverij altijd interessant, leerzaam en lekker. Negen van de ruim duizend diersoorten die ze hebben, komen bijna niet meer voor in het..
Read more

Efteling abonnement korting souvenirs


efteling abonnement korting souvenirs

Ho Chi Minh, de Eén-pilaar-pagode uit de 11e eeuw en de rustieke Literatuur-tempel. Het stadshart wordt gedomineerd door de ruim aangelegde citadel, waarvan de bouw in 1804 op last van de keizer gestart werd. De maximale groepsgrootte is 20 personen. Hier tref je de grootste collectie Cham-sculpturen ter wereld aan. Po Nagar torens uit de 7e tot 12e eeuw, op de plek die eeuwenlang een hindoestische ceremonile plaats was. Na de tweedeling van het land in 1954 werd Saigon hoofdstad van de Republiek Vietnam. We gaan aan boord van onze luxe houten cruiseboot, waar we ook de nacht op zullen doorbrengen. Zo'n duizend begroeide rotseilandjes van kalksteen rijzen op uit de Golf van Tonkin. Daarbinnen bevond zich een prachtig paleiscomplex, dat uitsluitend voor de keizerlijke familie toegankelijk was. Deze complexen zijn ver buiten Hué gelegen temidden van de rijstvelden.

Vtwonen kortingscode 2018
Ziengs korting nieuwsbrief
Budget valet kortingscode

Met de fiets ontdekken we Hoi An en omgeving. Je komt dan langs de Wat Phnom in het vroegere Europese deel van de stad, door Chinatown rond de centrale markt en het gedeelte met voornamelijk Khmergeschiedenis rondom het Royal Palace. Uiteraard zijn de hotels en het vervoer van tevoren gereserveerd, maar ter plaatse kan het mogelijk zijn dat het programma aangepast dient te worden. Het is hier heerlijk om rond te slenteren in de smalle straatjes en je te laten verdwalen in het oude kwartier. Een brommer met chauffeur brengen je voor een dagvergoeding naar Angkor Wat, Phnom Bakheng, Baksei Cahmkrong, Angkor Tom en alle andere hoogtepunten in dit gebied. Dalat ligt op 1500 meter boven zeeniveau, een hoogte die in het warme zuiden toch wat verkoeling biedt. Zodra je aankomt in, hanoi worden al je zintuigen geprikkeld.

Pathe thuis kortingscode juli 2018
Aerosleep korting
Macbook korting lerarenkaart
Sale 70 procent korting


Sitemap