Top news

Salopette with contrast feet 36.00, little Millie, florestine - bow headband 18.00, mid Season Sale bij Castard: tot 40 korting! Ontdek onze leukste thema's bekijk nu, zwanger? Babypark maakt gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken om..
Read more
Populaire merken Snel en Gemakkelijk Bij m streven wij ernaar om alles zo snel en gemakkelijk mogelijk voor jou te regelen! Kom op, raak niet in paniek. Je hoort vanachter de muren de anderen gevangenen je..
Read more

Speelbos joure openingstijden


speelbos joure openingstijden

afhankelijk bent van het weer, kun je naar Speelbos Joure gaan. De ouders genieten ondertussen van een kopje koffie bij de leestafel op het terras. Kinderen leven zich helemaal uit in het Friese Speelbos Joure. Speelbos Joure in Joure leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf 9,00.p.) en schoolreisje. Kindvriendelijk uitje, eigen eten/drinken, horeca aanwezig, dit uitje is overdekt. Een speelparadijs voor jong en oud. Prijzen, entreeprijs (vanaf 1 jr 6,50, volwassen begeleiding: gratis. Openingstijden woensdag t/m vrijdag 9:00 - 18:00 uur zaterdag en zondag 10:00 - 18:00 uur vakanties maandag t/m zondag 10:00 - 18:00 uur hemelvaart/pasen/pinksteren 10:00 - 18:00 uur oudjaarsdag 10:00 - 16:00 uur 2de kerstdag 11:00 - 17:00, gesloten: 1ste kerstdag, nieuwjaarsdag. En ga je als volwassene mee naar het speelparadijs? Speelbos Joure: een 1500 vierkante meter speelparadijs.

speelbos joure openingstijden

Een ballenvulkaan, een pirateneiland, een doolhof, een gamewereld: de woca online kortingscode kinderen kunnen eindeloos spelen en op avontuur gaan in in het speelbos. Faciliteiten, ongeschikt voor rolstoelen, gratis Wifi, huisdieren verboden. Denk hierbij aan een groot luchtkussen, een Xbox Kinect en een spookthema doolhof. Voor de allerkleinsten is er een afgezet speelgedeelte waar ze veilig kunnen spelen. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen. En het maakt niet uit of het regent of dat de zon schijnt. Via camerabeelden hebben ze zicht op de speeltoestellen. Van een voetbalveldje tot een ballenvulkaan en een pirateneiland: je vindt het allemaal in Speelbos Joure. Een 1500 vierkante meter groot speelparadijs. Het speelparadijs heeft namelijk niet alleen speeltoestellen die geschikt zijn voor jongere kinderen, maar ook spannende attracties voor de oudere kinderen. Voor kinderen t/m 3 jaar (woensdag t/m vrijdag ochtend bij binnenkomst voor 11 uur: 4,00). Ook als je met oudere kinderen naar het speelparadijs gaat, kun je erop rekenen dat de kinderen een geweldige dag hebben.


Sitemap