Top news

En zelf heb ik meegedaan met de handdoekenactie van. De gammaplus voordeelkaart, de gammaplus kaart is een gratis kaart die zorgt voor vele kortingen en voordelen. Tja, wat had ik dan verwacht? De pas is aan te..
Read more
Formaat: 10,5 x. Color Burst van Ken Oliver is een geconcentreerde poeder. . 3 in 1 hoekpons, cornes Punch met 3 hoek ponzen in 1 apparaat om ronde hoekjes te maken. Best verkocht, set van 5 Luxe..
Read more

Kortingsbon cat shop


kortingsbon cat shop

het als volgt instellen: Indien je de BTW van de verzendkosten wilt weergeven kun je de belastingstatus op Belastbaar zetten. Vul dus alleen de extra kosten die erbij komen. Let op: Deze kosten komen bovenop het standaardtarief. Je kunt dit doen door naar Producten - Verzendklassen te gaan.

Zorg er vervolgens ook voor dat je deze verzendklasse hebt ingesteld bij de verzendmethoden bij de producten die meer dan 15 kg wegen. Je kunt dan bij het kopje Extra kosten klikken op kosten toevoegen en dan krijg je de mogelijkheid om extra verzend- of verwerkingskosten in te vullen. Meld JE AAN, eN ontvang meteen 5,- korting! Je kunt dezelfde stappen doorlopen wanneer je de verzendkosten op basis van iets anders wilt bepalen. In WooCommerce zitten standaard een aantal verschillende verzendmethoden waar je uit kunt kiezen en aan deze verzendmethoden kun je weer verzendkosten hangen.

Het eerste wat we moeten doen om is een aparte verzendklasse aanmaken. Voor de internationale en lokale bezorging werkt het eigenlijk precies hetzelfde. Je kunt hier een naam en slug (voor in de url) invullen voor de verzendklasse die je wilt aanmaken en eventueel ook een beschrijving (niet noodzakelijk). Verzendmethode inschakelen, om bij de opties te komen om verzendmethoden in te schakelen moet je als je bent ingelogd op je WordPress website naar WooCommerce - Instellingen gaan en vervolgens naar het tabblad Verzendmethoden.


Sitemap