Top news

Het lijkt erop dat we je niet konden verbinden Probeer opnieuw.u.b. Abonneer je om een overzicht van de heetste deals per dag te ontvangen. Wil je de heetste deals in je mailbox? Gratis, whatsApp Notificatie, ik ga..
Read more
Je wilt bijvoorbeeld uitrekenen hoeveel 20 korting is op een jas die je hebt gezien van. Heeft u een auto gevonden op internet? U kunt ook om uitstel van betaling vragen. Je bent zeer tevreden over het..
Read more

40 korting ov chipkaart bus


40 korting ov chipkaart bus

reisproduct is 1 maand geldig. Voor maar 24,50 extra. Beschrijving, waterland Zaanstreek Dal Voordeel anonieme ov-chipkaart. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Reizen buiten de spits is ook nog rustiger. Op feestdagen de hele dag. De Dalkorting in de EBS en Connexxion bussen met uw anonieme OV-chipkaart als u reist buiten de spits.

Bent korting, Bungalowpark korting,

Na het eerste jaar worden de abonnementskosten jaarlijks van uw rekening afgeschreven, via automatische incasso. Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. U krijgt, als u reist tussen.00.00 uur of tussen.30.30, 40 korting op uw reistarief bij reizen op saldo. Je betaalt een basistarief van 0,90 en daarna per kilometer. . Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? Checkt u buiten de spits in maar in de spitsuren uit? Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Dit Waterland Zaanstreek Dal Voordeel is een op deze website eenvoudig te bestellen. Ingangsdatum vanaf welke datum wilt u dat uw abonnement ingaat? Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.

40 korting ov chipkaart bus
40 korting ov chipkaart bus

Wanneer 15 korting intertoys, Korting laden op anonieme ov chipkaart,


Sitemap