Top news

(KvK nummer 27148888; hierna TUI gevestigd aan de Volmerlaan 3 (2288 GC) te Rijswijk. AFP Dinsdag 2 oktober: Mensen op Sulawesi zoeken onder het puin van ingestorte gebouwen naar bruikbare voorwerpen. De persoonsgegevens kunnen worden gebruikt om..
Read more
Londen : ontdek deze Engelse stad op een originele manier. Op de website Reisroutes kan je 80 gratis reis- en stadgidsen vinden, met zowel volledig uitgewerkte rondreizen als tips voor een geslaagde autovakantie of citytrip. Wat..
Read more

40 korting ov chipkaart bus


40 korting ov chipkaart bus

reisproduct is 1 maand geldig. Voor maar 24,50 extra. Beschrijving, waterland Zaanstreek Dal Voordeel anonieme ov-chipkaart. NS Klantenservice is dag en nacht bereikbaar. Met Keuzedagen reist u 7 keer per jaar een dag lang onbeperkt met de trein in heel Nederland. Reizen buiten de spits is ook nog rustiger. Op feestdagen de hele dag. De Dalkorting in de EBS en Connexxion bussen met uw anonieme OV-chipkaart als u reist buiten de spits.

Bent korting, Bungalowpark korting,

Na het eerste jaar worden de abonnementskosten jaarlijks van uw rekening afgeschreven, via automatische incasso. Dan kunt u deze voor 7,50 aanschaffen tijdens de bestelling van Kids Vrij. U krijgt, als u reist tussen.00.00 uur of tussen.30.30, 40 korting op uw reistarief bij reizen op saldo. Je betaalt een basistarief van 0,90 en daarna per kilometer. . Direct bestellen, wanneer reist u precies met korting? Checkt u buiten de spits in maar in de spitsuren uit? Binnen 1 week ontvangt u de OV-chipkaart, mét het abonnement er op, in huis. Als u al een persoonlijke OV-chipkaart heeft, kunt u ook telefonisch bestellen. Dit Waterland Zaanstreek Dal Voordeel is een op deze website eenvoudig te bestellen. Ingangsdatum vanaf welke datum wilt u dat uw abonnement ingaat? Voer dan tijdens het bestellen uw OV-chipkaartnummer.

40 korting ov chipkaart bus
40 korting ov chipkaart bus

Wanneer 15 korting intertoys, Korting laden op anonieme ov chipkaart,


Sitemap