Top news

Naar aanbieding, geldig tot Gratis verzending vanaf 55 bij Alfredo Gonzales. Gebruik kortingscode, geldig tot Charlie Temple cadeaubon; een briljant cadeau! We houden zelf van bloggen (check onze bespaarblogs dus hebben we de beste blogs per categorie..
Read more
De vermindering kan opnieuw gevraagd worden vanaf het kwartaal waarin de werknemer 55-jaar wordt. Dit plafond is verschillend voor elk van de gewesten, waarbij het bevoegde gewest wordt bepaald door de plaats van tewerkstelling van de werknemer...
Read more

Sauna kortingsbon


sauna kortingsbon

Dan vragen wij u de gewijzigde aankomst- of vertrektijd zo snel mogelijk door te geven, zodat wij hier h&m app korting rekening mee kunnen houden met de planning. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. U kunt uw reservering per e-mail annuleren. Reserveer hier je dagje wellness. Ja, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.

Het hele complex oogt fris en schoon. Wat zijn de openingstijden van het resort? De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt. Iedere dinsdag is het badkledingdag bij SpaWell. Een bezoekje aan de Wellnessboot in Mill is een bijzondere ervaring. Opgietingen zijn er ook, en die mogen er zijn. Op deze manier is er voor mensen met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Palestra biedt echter 'n totaalpakket.


Sitemap