Top news

De (keuze)kortingsbon is niet geldig op lokale afprijzingen in de vestigingen met de van/voor stickers. De handige zoekfunctie op de site maakt het mogelijk om de juiste sauna te vinden. De korting wordt alleen verstrekt indien de..
Read more
Pas verloren of beschadigd. Kies daarna voor Pas activeren. In 1993 richtte CJP een koepelorganisatie op voor de kaarten voor jongeren: the European Youth Card Association (eyca). Om de reservering definitief te maken dient de docent deze..
Read more

Sauna kortingsbon


sauna kortingsbon

Dan vragen wij u de gewijzigde aankomst- of vertrektijd zo snel mogelijk door te geven, zodat wij hier h&m app korting rekening mee kunnen houden met de planning. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. U kunt uw reservering per e-mail annuleren. Reserveer hier je dagje wellness. Ja, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.

Het hele complex oogt fris en schoon. Wat zijn de openingstijden van het resort? De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt. Iedere dinsdag is het badkledingdag bij SpaWell. Een bezoekje aan de Wellnessboot in Mill is een bijzondere ervaring. Opgietingen zijn er ook, en die mogen er zijn. Op deze manier is er voor mensen met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Palestra biedt echter 'n totaalpakket.


Sitemap