Top news

Stelt niet heel veel voor, maar hij is er! De voordelen zijn niet geldig voor gratis abonnementsvormen (0 t/m 3 jaar). Kortingen op souvenirs in de Efteling: Je krijgt maar liefst 10 korting op souvenirs. Dit kan..
Read more
Kortingscodes, actiecodes, promotiecodes, coupons, zijn allemaal hetzelfde! Maar als je ├ęcht wilt helpen, meld je aan voor betere kortingen. Wellicht vind je dan geluk binnen onze community. Hoe meer leden we hebben, des te meer korting we..
Read more

Sauna kortingsbon


sauna kortingsbon

Dan vragen wij u de gewijzigde aankomst- of vertrektijd zo snel mogelijk door te geven, zodat wij hier h&m app korting rekening mee kunnen houden met de planning. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. U kunt uw reservering per e-mail annuleren. Reserveer hier je dagje wellness. Ja, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.

Het hele complex oogt fris en schoon. Wat zijn de openingstijden van het resort? De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt. Iedere dinsdag is het badkledingdag bij SpaWell. Een bezoekje aan de Wellnessboot in Mill is een bijzondere ervaring. Opgietingen zijn er ook, en die mogen er zijn. Op deze manier is er voor mensen met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Palestra biedt echter 'n totaalpakket.


Sitemap