Top news

Den Haag (182 beoordelingen korting tot 20, sevenum (122 beoordelingen geniet van alle betoverende attracties in attractiepark Toverland! Rotterdam (0 beoordelingen wielerliefhebbers opgelet! De Haar toont de on-Nederlandse weelde waarin de bewoners en hun gasten leefden met..
Read more
7 Day Village Roadshow Super Pass. Member offer, members receive special pricing on entry to Gold Coast theme parks including Movie World, Sea World and Wet'n'Wild. Industry discounts are available to select Industry employees upon meeting certain..
Read more

Sauna kortingsbon


sauna kortingsbon

Dan vragen wij u de gewijzigde aankomst- of vertrektijd zo snel mogelijk door te geven, zodat wij hier h&m app korting rekening mee kunnen houden met de planning. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. U kunt uw reservering per e-mail annuleren. Reserveer hier je dagje wellness. Ja, op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.

Het hele complex oogt fris en schoon. Wat zijn de openingstijden van het resort? De wijziging wordt binnen 48 uur verwerkt. Iedere dinsdag is het badkledingdag bij SpaWell. Een bezoekje aan de Wellnessboot in Mill is een bijzondere ervaring. Opgietingen zijn er ook, en die mogen er zijn. Op deze manier is er voor mensen met en zonder voucher de mogelijkheid om naar ons resort te komen om te genieten van een dagje wellness. Palestra biedt echter 'n totaalpakket.


Sitemap