Top news

Blij om je terug te zien. Gebruik een Gadgethouse kortingscode voor extra korting. Bestel je op werkdagen voor 22:00 uur? Niet gevonden wat je zocht? MegaGadgets geeft je extra lang..
Read more
VakantieVoordeelKaart VakantieVoordeelKaart Meer vakantie, meer voordeel! Goedkoper uit voor het gezin - Timeline Facebook. nl-nl/wij1jaar_ms, center Parcs Ouders van nu actiecode - Tot 50 korting. Profiteer nu van een exclusieve korting op een verblijf bij Center Parcs..
Read more

Bouwmarkt korting


bouwmarkt korting

kijk voor actuele acties in onze folder. Aanvulling webshop: De kortingsbon is k geldig voor bestellingen in de webshop. Houd dus de gamma-folder in de gaten! Ook niet geldig.c.m. Maakt gebruik van cookies. Geldig t/m oktober 2018, bekijk hier de nieuwe Praxis folder. Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, pak 30 korting op al het laminaat. Oktober 2018 Praxis kortingscode: 25 korting op een artikel naar keuze Pak deze codeidob Niet geldig op de lopende aanbiedingen, opruiming, robot-grasmaaiers, Baseline en 'vaste lage prijs' producten.

De bezorgkosten van Praxis zijn afhankelijk van de grootte van het artikel en de leverancier die het artikel bij je komt bezorgen. Indien er een kortingsbon geldig is, wordt op de website bij het product de prijs mét kortingsbon getoond. Verzendkosten betaal je dan ook vrijwel nooit als je al je klusspullen koopt bij Praxis. Pak deze codedqea, geldig bij een besteding boven. Kijk voor de overige voorwaarden in de bouwmarkt. Zo bespaar je eenvoudig op je aankoop!


Sitemap