Top news

De actie duur altijd 6 dagen (plus de avond voor de start). Bekijk dan de actiefolder met leuke aanbiedingen. Je hebt trouwens ook leuke kortingplakweken bij de Prenatal. Scheelde 60,-! Joolz kinderwagen nog op je wensenlijst staan?..
Read more
Ballorig Assen, Assen, 0 - 12 jaar - Speeltuin. Meer Zoo Antwerpen, Antwerpen, 0 - 98 jaar - Dierentuin Zwembad Arena, Deurne-Antwerpen, 4 - 99 jaar - Zwembad Zwembad Park van Merksem, Merksem-Antwerpen, 4 - 99 jaar..
Read more

Bouwmarkt korting


bouwmarkt korting

kijk voor actuele acties in onze folder. Aanvulling webshop: De kortingsbon is k geldig voor bestellingen in de webshop. Houd dus de gamma-folder in de gaten! Ook niet geldig.c.m. Maakt gebruik van cookies. Geldig t/m oktober 2018, bekijk hier de nieuwe Praxis folder. Pak deze korting, geldig t/m oktober 2018, pak 30 korting op al het laminaat. Oktober 2018 Praxis kortingscode: 25 korting op een artikel naar keuze Pak deze codeidob Niet geldig op de lopende aanbiedingen, opruiming, robot-grasmaaiers, Baseline en 'vaste lage prijs' producten.

De bezorgkosten van Praxis zijn afhankelijk van de grootte van het artikel en de leverancier die het artikel bij je komt bezorgen. Indien er een kortingsbon geldig is, wordt op de website bij het product de prijs mét kortingsbon getoond. Verzendkosten betaal je dan ook vrijwel nooit als je al je klusspullen koopt bij Praxis. Pak deze codedqea, geldig bij een besteding boven. Kijk voor de overige voorwaarden in de bouwmarkt. Zo bespaar je eenvoudig op je aankoop!


Sitemap