Top news

E-ticket, een enkele reis, dagretour en railrunner kun je als e-ticket online kopen en uitprinten. Deactiveren van een opgezegd abonnement. In sommige andere landen (onder meer Canada ) is kaartverkoop op het voertuig wel mogelijk maar..
Read more
TUI Garanties, laagsteprijs-garantie, omruil-garantie, wE-lossen-HET-OP-garantie, nIET-goed-geld-terug-garantie, verse sneeuw, uitgestrekte skigebieden en een bruisende après-ski. Willingen is een perfecte bestemming voor gezinnen met kinderen. Wij heten u graag van harte welkom in Sauerland! Voor ieder wat wils!..
Read more

Korting uitjes kruidvat


korting uitjes kruidvat

reizen in de dal- en/of spitsuren. Het kids vrij abonnement is erg handig voor als u vaak met uw kleinkind een dagje erop uit wilt. Home, extra korting met jouw spaarpunten op dierenpark uitjes. Voor mensen die erg vaak met de trein reizen is deze aanbieding erg geschikt. Het OV Voordeel abonnement is een aanvullend pakket op het Altijd Voordeel abonnement van de NS, waarmee u ook geniet van 20 korting in de tram, bus en metro. Met een account kan je zowel de samenstelling van de groep als je spaarpunten opslaan en hoef je ze dus maar 1 x in te voeren. Tevens mogen er maximaal 3 vrienden of familieleden mee reizen voor 40 korting in de daluren. Het tarief van maandelijks opzegbare abonnementen is vaak hoger, omdat u profiteert van extra korting bij het afsluiten van een jaarabonnement. De Dal Vrij aanbieding is erg populair, omdat er hiermee in de weekenden en de daluren onbeperkt gereisd kan worden. OV Vrij Voordeel, tevens kunt u het OV Vrij en OV Voordeel abonnement afsluiten bij.

Wilt u het Kids Vrij abonnement direct aanvragen? Kijk op: OV Voordeel abonnement, oV Vrij abonnement. Tevens is dit vernieuwde trein abonnement erg handig voor weekendjes weg of dagjes uit. Maand abonnement: Dal Voordeel Maand, jaar abonnement: Dal Voordeel Jaar, kids vrij - Jaar lang de kinderen onbeperkt mee. Home, extra korting met jouw spaarpunten op dierenpark uitjes back to top. Met het nieuwe altijd voordeel abonnement geniet u altijd van 40 korting, behalve in de spitsuren. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende reisproducten van. Gratis thuisbezorgen bij een bestelling vanaf 50 euro. Het OV Vrij abonnement van de NS is het meest uitgebreide reisproduct, waarmee u onbeperkt en altijd kunt reizen met zowel de trein, als de bus, metro en tram. U kunt elke dag van het jaar met 40 korting reizen in de daluren en hierbij maximaal 3 vrienden meenemen die ook van deze korting kunnen genieten.


Sitemap