Top news

Een openbaar vevoerkaartje 90 minuten geldig kost 1,20, voor 24 uur is dat 4,30 en voor 72 uur 12,30. Zo geniet jij binnenkort van allerlei kortingen in de shops, parkings en restaurants van Brussels Airport! Prague..
Read more
River Island heeft een speciale Vakantieshop waar je de meest onweerstaanbare zonnebrillen, zomertops, jurken, badpakken en bikini's vindt. In the men's section, a lot of trendy tracksuits, blazers and other clothes await you. Echter zijn dit wel..
Read more

Menzis fnv voordeel


menzis fnv voordeel

vragen over zorg voor jezelf of voor een naaste? Werk Gezondheid Arts, korting op de sportschool en geen eigen risico bij de gezondheidsprogrammas Stoppen met Roken en Beter Eten.

Ben je verzekerd bij FNV/Menzis, dan heeft dat gevolgen voor jou en je gezinsleden die meeverzekerd zijn. Tijdelijk voordeel coaching, strandcoaching op Terschelling, krijg nieuwe energie voor het tweede deel van je loopbaan, met Strandcoaching 50 plus vrouw! Sector voordeel, specifieke sector voordelen, naast de jaar- en tijdelijke voordelen hebben we ook specifieke voordelen voor een aantal sectoren georganiseerd. Daarnaast kon je profiteren van exclusieve zorgservicesĀ om gezond te leven en vitaal te blijven. Tijdelijk voordeel rijbewijskeuring, voordeel op rijbewijskeuringen, als FNV-lid kun je profiteren van voordeel op een medische keuring voor het verlengen van je rijbewijs. Deze voordelen van het Zorgcollectief FNV/Menzis vervallen per Wat nu? Bij Matrabike koop je als FNV-lid voordelig en gemakkelijk een nieuwe fiets.

Menzis fnv voordeel
menzis fnv voordeel

20 euro korting wijnvoordeel, Korting menzis zorgverzekering,

Lees er meer over op de website van FNV/Menzis. Vragen over FNV SeniorZorg? Bel de FNV/Menzis Klantenservice op: (lokaal tarief). Dit geeft je dag en nacht een veilig gevoel. Vragen over medische onderwerpen kun je ook aan ons voorleggen. Verbergen, inloggen, bekijk hieronder alle voordelen voor FNV-leden jaarvoordeel energie, voordeel op energie bij Greenchoice, kiezen voor duurzame energie levert direct voordeel. Jouw auto, reis, woning en fiets. Of stel je vraag online en we nemen contact met je op! De korting loopt op tot 20! Stap eens op de fiets en download de gratis route app voor de leukste routes. Bij Greenchoice bespaar je, als FNV-lid, flink op je energiekosten.

Zorgcollectief FNV/Menzis stopt permenzis fnv voordeel


Sitemap