Top news

Voordeel, je koopt het in grote zakken en het is vaak goedkoper dan dat je een ander soort bedankje koopt. We hebben wat tips voor de verpakking van de bedankjes voor je een rij gezet. Ook..
Read more
Tevens zijn de kortingscodes van Huisdiersuper niet lang geldig. Reageer op deze korting, toon aanbieding 6 uur geleden gebruikt, interessante producten van Farmaline Bekijk alle producten.80.00. Ook in de sale kun je van alles voor je huisdier..
Read more

Kortingsbon kerstcircus ahoy


kortingsbon kerstcircus ahoy

uur - Vrijdag 28 december.00 uur - Zaterdag 29 december.30 uur. Bij je bestelling ontvang je een voucher. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, de meest hilarische clowns en innemende dierennummers. In Rotterdam Ahoy is er ook deze kerstperiode weer een circus te zien met circusacts uit de hele wereld. Deze voucher is geen toegangsbewijs! De beschikbaarheid is beperkt. Duur van de actie, deze actie is geldig van 1 december 2017 t/m 30 december 2017. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 20,50 euro per ticket (16,50 euro voor kinderen, exclusief bespreek- en transactiekosten). Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy? .

Met korting naar Kerstcircus Ahoy - Anwbkortingsbon kerstcircus ahoy

Spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en slimme obelink kortingsbon dieren: jij zit klaar voor alle acts, stunts, grappen en grollen van het leukste circus. Home, acties, kerstcircus Ahoy, helaas! Van voor 27,75 10,-, waar, wanneer ma 25 dec,.30 uur en wo 27 dec,.30 uur. Boek snel tickets voor deze populaire familieshow met louter wereldsensaties. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Meer info, let op kaarten uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa van Ahoy van ma t/m vr van 10 tot 14 uur.

kortingsbon kerstcircus ahoy


Sitemap