Top news

Alle modellen zijn gemaakt van de mooiste materialen. Vergelijk, vergelijk, vergelijk, vergelijk, vergelijk sale. De bralette, een Bh zonder beugels is vandaag de dag ook weer populair en zit comfortabel. Een jurkje met een A-lijn is bijna..
Read more
Ervaar het zelf bij HiroMina! Kurz gesagt, viel Auswahl zum Entspannen in dieser einzigartigen Lage an der Promenade. Actieve deals, hiroMina, locaties. Haustiere: Haustiere gestattet, zurück, willkommen bei digital Noordwijk! Mit unseren frischen Produkten in der Sushi..
Read more

Kortingsbon kerstcircus ahoy


kortingsbon kerstcircus ahoy

uur - Vrijdag 28 december.00 uur - Zaterdag 29 december.30 uur. Bij je bestelling ontvang je een voucher. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, de meest hilarische clowns en innemende dierennummers. In Rotterdam Ahoy is er ook deze kerstperiode weer een circus te zien met circusacts uit de hele wereld. Deze voucher is geen toegangsbewijs! De beschikbaarheid is beperkt. Duur van de actie, deze actie is geldig van 1 december 2017 t/m 30 december 2017. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 20,50 euro per ticket (16,50 euro voor kinderen, exclusief bespreek- en transactiekosten). Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy? .

Met korting naar Kerstcircus Ahoy - Anwbkortingsbon kerstcircus ahoy

Spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en slimme obelink kortingsbon dieren: jij zit klaar voor alle acts, stunts, grappen en grollen van het leukste circus. Home, acties, kerstcircus Ahoy, helaas! Van voor 27,75 10,-, waar, wanneer ma 25 dec,.30 uur en wo 27 dec,.30 uur. Boek snel tickets voor deze populaire familieshow met louter wereldsensaties. Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Meer info, let op kaarten uitsluitend verkrijgbaar aan de kassa van Ahoy van ma t/m vr van 10 tot 14 uur.

kortingsbon kerstcircus ahoy


Sitemap