Top news

MyTrendyPhone 6 korting op alles bij MyTrendyPhone! Tijdens het bestelproces bevindt zich een veld waar je de kortingscode of promotiecode kunt invullen. De code kan aan het einde van het bestelproces worden ingevuld. En, het gebruik van..
Read more
37 0 Ebusco.2 Electric 41 2018 Concessie DAV In dienst vanaf december 2018. Ze nemen de 10 bestaande treinstellen over en zullen gaan rijden onder de R-net formule. De concessie had slechts een looptijd van drie jaar..
Read more

Spido korting ah


spido korting ah

je een unieke kijk op de scheepswerven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden zeecontainers. Het buffet was uitmuntend en verliep perfect georganiseerd. Hierna vaar je weer terug naar Rotterdam.

Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Havenrondvaart volwassene vanaf 12 jaar van 13,25 voor 11, 25 Havenrondvaart kind van 4 t/m 11 jaar van 8,- voor 6, 85 De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Meer over: Dal Vrij Jaar, dal Voordeel - Een heel jaar lang 40 korting in de daluren. Maand abonnement: Dal Voordeel Maand, jaar abonnement: Dal Voordeel Jaar, kids vrij - Jaar lang de kinderen onbeperkt mee. Combitickets met de Spido Als je meerdere attracties en musea in Rotterdam wilt bezoeken kun je voordelig gebruik maken van de combinatietickets van Spido. Zeer goed georganiseerd, compliment voor Spido en de bemanning!

Spido, rotterdam Openingsuren, prijzen, tijdenspido korting ah


Sitemap