Top news

Geldig t/m februari 2019, meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang alle Duinrell-nieuwtjes. Pak deze codeoede, ook geldig op een midweek. Je kunt hier het hele jaar door terecht voor een dagje uit in een gezellig..
Read more
Zo wordt je een echte belegger! Het gratis lot is helemaal gratis, helemaal vrijblijvend en zonder abonnement. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Hollandsnieuwe vergelijken. 299,95, Fitbit Ionic smartwatch.w.v. Je vindt hier de..
Read more

Spido korting ah


spido korting ah

je een unieke kijk op de scheepswerven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden zeecontainers. Het buffet was uitmuntend en verliep perfect georganiseerd. Hierna vaar je weer terug naar Rotterdam.

Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Havenrondvaart volwassene vanaf 12 jaar van 13,25 voor 11, 25 Havenrondvaart kind van 4 t/m 11 jaar van 8,- voor 6, 85 De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Meer over: Dal Vrij Jaar, dal Voordeel - Een heel jaar lang 40 korting in de daluren. Maand abonnement: Dal Voordeel Maand, jaar abonnement: Dal Voordeel Jaar, kids vrij - Jaar lang de kinderen onbeperkt mee. Combitickets met de Spido Als je meerdere attracties en musea in Rotterdam wilt bezoeken kun je voordelig gebruik maken van de combinatietickets van Spido. Zeer goed georganiseerd, compliment voor Spido en de bemanning!

Spido, rotterdam Openingsuren, prijzen, tijdenspido korting ah


Sitemap