Top news

Het kan zeker lonen om even te wachten tot er weer een kortingscode beschikbaar is, of tot de volgende bulk 10-daagse van start gaan. M heeft een klantenservice is letterlijk dag en nacht (24 uur per dag..
Read more
Alleen al in Nederland telt Intersport maar liefst 75 winkels. Neem snel eens een kijkje en shop de nieuwste collectie voor de beste prijs. Tevens is Intersport Biggelaar dé Wintersportspecialist van het Zuiden. 70 korting op sportartikelen..
Read more

Spido korting ah


spido korting ah

je een unieke kijk op de scheepswerven, dokken en de hypermoderne overslag van duizenden zeecontainers. Het buffet was uitmuntend en verliep perfect georganiseerd. Hierna vaar je weer terug naar Rotterdam.

Toon meer resultaten Prijzen en tickets leden Havenrondvaart volwassene vanaf 12 jaar van 13,25 voor 11, 25 Havenrondvaart kind van 4 t/m 11 jaar van 8,- voor 6, 85 De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs Bestel tickets Word lid Ook profiteren van ledenvoordeel? Meer over: Dal Vrij Jaar, dal Voordeel - Een heel jaar lang 40 korting in de daluren. Maand abonnement: Dal Voordeel Maand, jaar abonnement: Dal Voordeel Jaar, kids vrij - Jaar lang de kinderen onbeperkt mee. Combitickets met de Spido Als je meerdere attracties en musea in Rotterdam wilt bezoeken kun je voordelig gebruik maken van de combinatietickets van Spido. Zeer goed georganiseerd, compliment voor Spido en de bemanning!

Spido, rotterdam Openingsuren, prijzen, tijdenspido korting ah


Sitemap