Top news

Bijzondere maanden, september bijvoorbeeld! . Wil je niet voor extra kosten komen te staan? Helaas is deze korting op dit moment niet meer geldig. Het is dan namelijk Black Friday. Laat je inspireren door het verrassende aanbod...
Read more
Bent u 65-plusser en benieuwd of u recht heeft op korting? 9292 reist met je mee, blijf op de hoogte van ons laatste nieuws over het OV via. Log in op de website van Twitter, ga..
Read more

Air miles aanbiedingen albert heijn


air miles aanbiedingen albert heijn

op, in dit geval verdwijnt wel de mogelijkheid om je betaling te voldoen met creditcard. E-tickets worden binnen maximaal 30 minuten verstuurd naar het e-mailadres dat is ingegeven bij de bestelling. Bij Albert Heijn ontvang je voor iedere 2 euro aan boodschappen. Een KLM Package Deal is een. Voor al deze bestellingen geldt dat ze worden geboekt op basis van beschikbaarheid en niet gecombineerd mogen worden met andere acties en/of kortingen.

Air miles aanbiedingen albert heijn
air miles aanbiedingen albert heijn

De korting gaat af van het totaalbedrag van de boeking maar geldt niet voor losse hotel- of huurautoboekingen. Het eventuele restbedrag dient betaald te worden met cash of pin, dus niet met een creditcard of een tankpas, zoals euroShell Card, Multi Tank Card of Travel Card. Je kunt je Air Miles gebruiken voor het hele assortiment van. Dagelijks bereikbaar van.00.00 uur. . Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hierboven op 'Accepteer cookies' te klikken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Naast de avondbezorging kan je bij m ook kiezen uit een 'Vandaag Bezorgd' of 'Zondagbezorging' optie, zo heb je dezelfde dag je bestelling al in huis of lekker op zondag wanneer je gewoon thuis bent. Essent helpt je om je huis van alle mogelijke gemakken te voorzien, zonder al te veel moeite, betaalbaar en vanzelfsprekend duurzaam. In de winkel kun je wel Air Miles inwisselen op speciaal geselecteerde aanbiedingen. Voordeelmuis aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de getoonde informatie. Als reisverslaafde kan je je Air Miles inwisselen voor diverse belevenissen in de categorie reis verblijf.

BK Bistro 4-delige pannenset aanbieding - Week 09-2018
Essent - Air Miles
Bestelvoorwaarden - Air Miles
Foto-acties AH Fotoservice - Albert Heijn
Air Miles sparen en Air Miles inwisselen - Reis & Verblijf


Sitemap