Top news

Bavaria krat bier aanbieding, aanbieding bij, coop van 22-28 okt. De getoonde on-line prijzen zijn zonder evt verzendkosten en een momentopname en kunnen wijzigen. Bij Jan Linders gaan we voor de beste service en kwaliteit, niet..
Read more
Pak deal, tot 55, besparen, geverifieerde deal, bekijk de deal van vandaag met hoge korting. Wij houden u op de hoogte van de bestelstatus per e-mail. We selecteren alle webwinkels die een kortstondige actie of speciale kortingscode..
Read more

Restaurant korting utrecht


restaurant korting utrecht

van torenhoge korting profiteert! Met de RestaurantKaart krijg je 50 korting op het eten, de drankjes betaal je volledig. Hiervoor betaal je normaal gesproken 27,75 euro. Na een bezoekje aan de Domtoren kun je ook neerstrijken op de terrassen op de gezellig pleinen. De korting op het eten geldt namelijk ook voor minimaal én tafelgenoot. Maar er was nog plaats en er werd haastig een tafel voor ons klaargemaakt.

Broeken binkie kortingscode
Biba store korting
Kwik fit korting uitlaat

De ravioli is met ricotta en citroen en de rundersteak was heerlijk mals en werd geserveerd met huisgemaakte chips. Wij waren er op dinsdagavond en het was goed dat we gereserveerd hadden, bijna alle tafeltjes zaten vol. Als hoofdgerecht had ik ook twee gerechten, omdat ik natuurlijk nooit kan kiezen. Dat willen we natuurlijk allemaal. Lijkt al die korting jou ook wel wat? Dan ben je bij Het Laatste Tafeltje aan het juiste adres! Lokatie, zeker nu met de herfstkleuren, prachtig! Voor het dessert koos ik voor de Snickers special, maar stiekem vond ik de appel crumble uit de oven ng lekkerder.

Bobbejaanland korting met lerarenkaart, Zilveren kruis korting opticien, Studenten korting nike, 25 procent korting nuon,


Sitemap