Top news

Tot gauw bij De Thermen! Dit zijn onze openingstijden: Maandag.00.00 uur, dinsdag.00.00 uur, woensdag.00.00 uur, donderdag.00.00 uur, vrijdag.00.00 uur, zaterdag.00.00 uur, zondag.00.00 uur, op de derde vrijdag in juli (tijdens de Nijmeegse Vierdaagse) en op nieuwjaarsdag. De..
Read more
Vlissingen (0 beoordelingen een museum voor het hele gezin! Door een nieuwe aanbouw zijn er veel extra vierkante meters gerealiseerd en heeft het museum nu de ruimte om ook archeologische vondsten uit de streek tentoon te stellen...
Read more

Madurodam entreeprijzen korting


madurodam entreeprijzen korting

technologien. In 2017 kregen anwb leden bijvoorbeeld 3 euro korting. De inkomsten van Madurodam gaan, via de Stichting Madurodam Steunfonds, namelijk naar goede doelen die te maken hebben met kinderen, in Nederland en op de ABC-eilanden. Altijd al eens willen leren vliegen? Je kunt ook kiezen om alles met Air Miles te betalen.

Trein Madurodam 29, wil je met de trein naar Madurodam? Let op: alleen het combiticket met Sea Life is online verkrijgbaar. Hierdoor is het vooral voor kinderen een leuk en leerzaam uitje. Dit kost slechts 13,50 per kind. Voor 30 heb je al een jaarabonnement bij Madurodam en kan je wanneer je wil het park bezoeken. Gebruikt vandaag, bekijk de korting 31gratis, geniet van Madurodam korting vanaf 3 personen.

Zie alle hoogtepunten van Nederland bij Madurodam in Den Haag. In Madurodam is ook binnen veel te doen en te beleven. Zo komt in Het verhaal van George. Geldigheid Tickets met korting kunnen alleen bij de anwb besteld worden tot en met 31 oktober.


Sitemap