Top news

Fifth house opereert in het segment Modern Classic. Meer informatie Bezoek de webshop IKenIK Baby- en Kinderwinkel Voor 22:00 uur besteld, morgen al in huis! Meer informatie Bezoek de webshop 5cc Het online warenhuis bestaat uit..
Read more
Flac Result: Clean File: V:music#SludgeStonerPost MetalVoid Cruiser2017 - Wayfarer03 - As We Speak. Flac Result: Clean File: V:music#SludgeStonerPost MetalVoid Cruiser2015 - Overstaying My Welcome08 - Into Space. Flac Result: Clean File: V:music#SludgeStonerPost MetalVoid Cruiser2015 - Overstaying My..
Read more

Apple korting leerkrachten


apple korting leerkrachten

een actiecode m&s mode geldig EDU-bewijs. Muziek speelt een sleutelrol in al je activiteiten. Een geldig bewijs voor docenten/medewerkers onderwijsinstelling is én van de onderstaande bewijzen: Een docenten- of medewerkerspas waarop het jaartal staat vermeld; Een officieel document/verklaring van jouw onderwijsinstelling waaruit blijkt dat je docent of medewerker van die onderwijsinstelling bent (let op: geen salarisstrook). Alle Macs zijn te configureren en ook op de aanpassingen krijg je korting.

Kölner zoo korting
Bp carwash korting

Let op: de naam die op het bewijs staat vermeld, dient overeen te komen met de naam die bij de gegevens voor het aankoopbewijs wordt ingevuld. Met de producten van Apple is niets onmogelijk. Ze bieden ook permanente support en service die aansluit bij de wensen van je school. Overzicht van de Apple studentenkorting In onderstaande tabel vind je een overzicht van alle kortingen in de Online Apple Store voor het onderwijs. Op een groot deel van het assortiment krijg je korting. Ga dan snel naar onze speciale. Bij aankoop van een MacBook Air kunnen klanten Powerbeats kiezen in de kleur zwart of wit of een andere kleur die op dat moment voorradig is in de desbetreffende winkel. Actie enkel geldig op toestellen in voorraad. . Zodra jouw bewijs is goedgekeurd, ontvang je de volgende werkdag jouw bestelling thuis. De meeste Apple hardware wordt geleverd met een beperkte garantie van een jaar en tot 90 dagen gratis telefonische ondersteuning. Zoals reeds gezegd hebben ook leraars en docenten recht op deze korting. Voor hulp bij de registratie voor de Apple Online Store voor het onderwijs bel je naar.

batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. En in het vervolgstadium organiseren we regelmatig workshops om iedereen te helpen bij het realiseren van hun individuele doelen.


Sitemap